Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy To są znaki na ziemi i niebie !!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

OD Dnia w którym wiadomo że Papież umarł nikt wcześniej sie zastanawiał czy taka czy inna data ma jakąś 13 teraz to i zaćmnienie słońca było kiedy sie Papież urodził jak został wybrany i teraz jak zostaje pochowany.Zastanawiam sie czy to prawda czy spekulacje???

A jak ja sie urodziłem to miałem tak dużą pyte że chirurg pogratulował mojej mamie kolejnego kasanowy.:D:D:D:D Życze szcześcia w szukaniu prawdy Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

nie masz za grosz krytyczmu do siebie zastanów sie nad tym co piszesz.........

Dziewczyno..odpowiedz sobie czy ty w to wierzysz? A skoro piszesz o papiezu to sie zastanów czy on by w to wierzył... Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

Wierzył mi sie wydaje nie wiem ale napewno coś w tym jest tak teraz sie zastanawim.I nie dziewczyno bo ja napewno jestem starsza od Ciebie:) raczej Pani prosze:D

Hahaha...Wallook, ty jak cos napiszesz....a jak tys wylazl z tej mamy z taka pyta co?? :o))))) Wiki...ten temat sie powtarza juz z tymi trzynastkami i innymi bajerami...

Wiki - znaki ukazuja nam sie kazdego dnia. Problem (jesli tak to mozna nazwac -bo z reguly problem nie istnieje, jesli mozna go rozwiazac, a ten ktory nie mozna, nie jest problemem) w tym, ze to czlowiek ich nie chce widziec. Czy chocby zmiany klimatyczne nie sa wystarczajacym znakiem? Czy to tylko czysta pycha, glupota oslepia zmysly czlowiecze? Nie winie ludzi, gdy niektory nie wiedzia co czynia, sa jednak tacy ktorzy czynia, gdyz ich wiara skupia sie na nieistnieniu Boga - a to sie ma tak samo, jak niewiara w to, ze wyszlo sie z lona matki. Kwestia jest tylko w naszej woli. Nalezy poswiecic troszke czasu na przemyslenia wlasnej osoby, otaczajacego nas swiata, nad sensem i celem egzystencji, a nie na tym jak jutro przeprowadzic wieksza konsumpcje (pienidzace, wykorzystanie drugiego czlowieka, pozyskiwanie surowcow, energii itp). Mamy do dyspozycji naprawde niezliczona ilosc znakow Wiki. Pieknym jest, kto widzi ich oblicze plynace od Boga, ktory jest WSZYSTKIM, a wszystko z milosci i dla milosci powstalo. Jesli pojawiaja sie znaki, a nie potrafimy ich odczytac, to zrozumienie lezy w nas samych. Musimy nauczyc sie sluchac wlasnej osoby, bowiem mamy wiela moc zmyslow. Gdzie nasza intuicja? Ona jest, tylko zacmiona przez wymowke zwana: brak czasu na duchowy rozwoj. Temat znakow jest bardzo obszerny, tak bardzo jak niezliczona ilosc ich pojawien. Nie potrafie wyrazic slowami, jak pieknym jest gdy sie widzi je, gdy pochwyca sie prawde jednosci wszystkosci w Bogu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.