Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
@!#$ of!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Ludzie!!!Odwalcie sie od czarnych!!!To że jakiś tam pajac i rasista miał widzimisie to nie znaczy że czarny papież musi załamać czasoprzestrzeń i spowodować koniec świata!!!Jeśli w to wierzycie to powodzenia...

Ty jesteś rąbnięty i to ostro. Nikt nie powiedział że czarni Są źli itp. Coś Ci się pokiełbasiło. Ale równiedobrze ten papierz może być nawet zielony dla mnie. Ważne żeby sobie radził i nie przyplątał się do niego młody i na początku fajowy doradzca.... [%sig%]

No to dobrze...ale dlaczego wlsnie murzyn?

A ja wiem? Może Nostradamus miał chore fantazje erotyczne i mu się po nocach śniło? [%sig%]

Wyckret...hehehe, ty jak cos powiesz...no, ale nic nie wiemy :o)))

Bo chcą się przybliżyć do krajów 3-go świata. A murzyn nie będzie "zły", tylko następny, włoch.

Biedni murzyni :(:(:(:( Nostradamus był zboczylasem!!! (ja nie mam żalu do was że mówicie że murzyni są źli ale do Nostradamusa co sie do nich przyebał)

Może nie wiem wszystkiego o Nostradamusie i jego przepowiedniach ale nie lubie dziada i mu nie wierze!!!

tralalala

kurde co znajde coœ ciekawego to się okazuje że lolek już tu był, a niech to szkoda jednak że to on nie jest cenzorem, mógłbym teraz sobie spokojnie serfować.

A może chodzi o czarny charakter. Na kler też mówi się "czarni" - to od koloru ich mundurków (umundurowani funkcjonariusze koœcioła katolickiego - to sš po prostu urzędnicy). Dobrze, że nie strzelajš jeszcze z krzyża ;) Ale jak kaczki będš rzšdzić, to kto wie - w niedzielę tylko do koœcioła. I zakaz demonstracji. A, widziałem ostatnio demonstrację cyklistów (rowerzystów) w Warszawie. Jechali i jechali (strasznie dużo ich było), ruch wstrzymany, a za nimi policjanci na takich małych, œmiesznych skuterkach (majš poczucie humoru) - ale się obœmiałem :):):)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.