Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jan Pawel II wyslannik Boga jako 13 apostol gloszacy slowo Boze.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

zobaczcie to: 02.04.2005= 0+2+0+4+2+0+0+5=13 21:37=2+1+3+7=13 Papiez mial 85 lat 8 + 5 = 13 byl 265 papiezem 2 + 6 + 5 = 13 J+a+n+P+a+w+e+ł+D+r+u+g+i = 13 liter K+a Czy uwazacie ze Jan Pawel II jest 13 apostolem Jezusa Chrystusa,ktory glosil slowo Boze na caly swiat,a dokladniej wyslannikiem samego boga?

Hmm..chyba to tu pasuje..a wiec przed chwila podobno pokazali na TVNie zdjecia...cud znow jakis..papieza maja na zdjeciu w oknie w Krakowie. Ciekawe czy to papiez czy tez plama na szybie..hmmm...

Chyba tródno pomylić papieza z plamą na szybie... ;)

No wiesz jak to bylo z tymi dewotkami...plama od plynu do okien a oni maryje widzieli...no ale..nie wiem-nie gadam :o)

Widzę, że dawno mnie tu nie było. :) Rozśmieszacie mnie, więc chyba się zacznę częściej pojawiać. Dla kogoś o mózgu wypelnionym tkanką kostną: Komentuję w ten, a nie inny sposób, te prymitywne "astrologiczne" wyliczenia, bo wiem lepiej niż wy, że z liczbami można zrobić wszystko. Można znaleźć dowolną budowlę, od Piramid do kociej kuwety, w której da się znaleźć takie stosunki odległości (zawsze można zamienić też centymetry na cale), by wyrazić odległość do Słońca, datę śmierci Jakuba de Molay, czy urodzin sierotki Marysi. Więc nie doszukujcie się "tajemniczych przesłań" w dacie śmierci papieża, bo to absurdalne i śmieszne. A co do wieku papieża w chwili śmierci - to chyba ktoś już tu stwierdził, że brakowało mu jednego miesiąca ? A rocznikowo - to masz do dyspozycji 2x365=730 dni do dyspozycji. Jak widzisz, prawdopodobieństwo jest bardzo duże. [%sig%]

Hihiihhihihhi... Właśnie przeczytałem wątek "13+13". Kostkomózgich zapraszam ! Znajdą tam coś dla siebie... ;) [%sig%]

Ja myśle ze niektórzy sobie z zaistniałą sytuacją nie radzą i mamy wysyp schizofreniczynch zachowań. Oj będą mieli lekarze roboty !!!!

777 - Napisz co wiesz z chęcią przeczytam. Pozdro dla wszystkich:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.