Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Papiez nie zyje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33

Papiez NIE ZYJE........................

Już po wszystkim. Proponuje mimo wszystko pomodlić się przed pujsciem spać niezależnie od naszej wiary tudzież jej braku. Taka mała prośba odemne do formumowiczów.... Był a teraz go nie ma. Był i dla nas pozostanie Był i będzie dla nas przykładem Boże jeśli istniejesz wiesz co robić. [%sig%]

"Już zapewne siedzi po prawicy Boga." to brzmi ironicznie. Z racji tego że Jan Paweł II Polak nie żyje, oraz tego że Rosja nigdy nie wpuściła go do siebie na pielgrzymke... HYH, proponuje biegać czym prędzej po taśme i klejić okna. :/

Co masz na mysli Legion?

HEH Rosja jest w posiadaniu najbardziej śmiercionośnego wirusa jaki wogóle był kiedykolwiek na ziemi, zostanie wypuszczony w górnej warstwie atmosfery ziemi, wiem tylko że działa na zasadzie jakiejś reakcji łańcuchowej i po chwili ogarnie całe niebo. Dzięki temu Rosja będzie miała ponad 3 dni na bombardowanie USA zjonizowaną plazmą i inną kosmiczną technologią. Heh jeśli Rosja to zrobi ludzie i tak pomyślą że koniec świata ma właśnie miejsce. :/ Nie jest dobrze. Oczywiście to tylko moje bzdurne wyssane z palca teorie.

Hmm...wlasciwie gdzies o tym slyszalem. Miejmy nadzieje ze az tak im nie odbije. Po co komu wladza nad swiatem jak bedzie pusty?

tu chodzi o władze nad światem w 4'tej gęstości. O to toczy się ta cała wojna i teraz jest genialny momęt aby zacząć gryźć się o tą władze. Papieżowi pokłon raz jeszcze.

Żeby zapełnić ów pustke? Wyleczyć się z komplexów mieć jeszcze większą władze nauczyć śaiwta cyrlicy i jak się pije alkohol? A ja wiem co Ruskom do pijanych łbów strzeli. [%sig%]

Rosjanie tacy uduchowieni zeby myslec juz o czwartej gestosci? Hmmmm, cos nie chce mi sie wierzyc aby ci materialistyczni (jakies slowo) byli do tego zdolni. No ale w wspolpracy tymi "ciemniakami" to wszystko jest mozliwe....ale to temat nie na teraz, pozniej o tym..przepraszam.. Poklon Papiezowi i prosba o opieke nad ziemia...bedziemy jej potrzebowac

Żal, że odszedł ktoś bliski..., ale radość z tego gdzie odszedł... Jan Paweł II: "Jestem radosny, wy także bądźcie. Módlmy się razem z radością. Wszystko powierzam Pannie Maryi".

Jeżeli to miejsce żeczywiście istnieje. [%sig%]

Fanel > Trzeba było uważać na mszy i na lekcjach religii. To Jezus, Syn Boży, siedzi po prawicy Boga Ojca.

Jan Paweł II NA ZAWSZE POZOSTANIE W MOJEJ PAMIECI. CZŁOWIEK TEN BYŁ JEST I BEDZIE ZAWSZE WIELKI. NIECH SPOCZYWA W POKOJU. amen

ale ja żyje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.