Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mój Sen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Dziś nad ranem śniły mi sie 2 osobne sny. 1.śnił mi sie nasz Księżyc.Niespodziewanie znalazłam się na nim.Było bardzo ponuro,ciemno.Byłam bardzo zdziwiona,tym co tam ujrzałam.Na Księżycu była ogromna baza,jakieś dziwaczne budowle,konstrukcje.Moją uwagę zwrócił taki dziwny,wysoki słup,metaliczny,ciemny.Był połączony z innymi konstrukcjami.Te wszystkie budowle były dla mnie niezrozumiałe,nigdy nie widziałam takich na Ziemi. 2.to był straszny sen.Byłam w swoim domu.Coś zaczynało sie dziać.Wyjrzalam przez lornetke.Zobaczyłam ze jest inaczej.Jakies dziwne,ciemne opary byly gdzieniegdzie.Moja mama mnie zawołała:'na niebie jest czerwone słońce"!Niespodziewanie skądś,nie wiem skąd,zaczeło przybywać coraz więcej wody.Widziałam ogromne fale.Stałam przed nimi.Były bardzo wysokie i ciągle sie pojawiały nowe.Próbowałam je przeskakiwać,ale sie nie dało.Były za ogromne i za szybkie.Widziałam fale niosące mnóstwo zmarłych osób.Tworzyły sie morskie wiry.Potem ujrzałam coś strasznego.Zobaczyłam ogromne miasto leżące ok.8 km.pod wodą.To byl okropny widok.Takie wielkie,silne miasto pod takimi wielkim wodami,całe zatopione.Zrobiło mi sie bardzo smutno jak to zobaczyłam. Potem znalazłam sie w jakiejś jaskini,położonej głęboko pod ziemią.Miała wiele różnych korytarzy.Miałam tam swój pokój.Było też paru,ale bardzo niewielu ludzi.Wychodzilam z niej bardzo rzadko.Na zewnątrz nie bylo ludzi,tylko jakieś obce istoty.Chowalismy sie pred nimi w tych jaskiniach. [%sig%]

"A czy człowiek nie montuje implantów zwierzętom by się więcej dowiedzieć o ich sposobie życia? Co jest gorsze? Trwanie w niewiedzy i niszczenie niepoznanego gatunku czy poznanie jego stylu życia za pomocą tych tzw implantów?" To że implanty mają wpływ na podświadomość oczywiście też jest w celach czystej chęci poznania naszej rasy... Jestem świadomy siebie i oczekuje prawda do decydowania o sobie, jeśli ktoś/coś naruszy to prawo skończy tak samo jak załoga statku który mnie nękał. "Postawa nienawiści wszystkich i wszystkiego zagłusza fakty i tworzy niezdrowe mity" Wskaż mi chociaż jedną osobe o takiej postawie... "skoro taką negatywną reakcję wywołała moja odpowiedź u Legiona to może on jest jednym z tych quasiludzi ;-)" Ty chyba negatywnej reakcji nie widziałeś... Ciekawe czy gdyby przyśniło Ci się że ten Jaszczur gra z Tobą w TWISTER"a o wolność Ziemi też być to łykną :) Ciekawe również czy jak zobaczysz statek Jaszczurów wybiegniesz i pomachasz im wołając "to ja człowiek!" :) Możesz mieć racje, w końcu nasza *wiedza* o przyszłości jest tak niepewna jak sam fakt że wogóle istnieją jacyś Raptories. Mam proźbe, opisz mi jakiego jaszczura widziałeś, ciekawe jak podobny był do orginału.

Dzieki Legion!:o) dales mi pomysl na nowy temat! Myslalem, myslalem i nie moglem wpasc...a przyda sie na pewno.:o) Heya
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.