| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ZYCZENIA | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
Każda religia, każdy kult, świętuje wiosenny czas Odrodzenia. Czas Zmartwychwstania Przyrody, będącej Swiątynią nas wszystkich, bez względu na rasę, język i wyznanie.... Przyrody, która jest która jest widocznym znakiem obecności Boga, jakimkolwiek imeniem byśmy Go nie nazywali.....
Dlatego wszystkim życzę, by nadchodzące Swięta były czasem refleksji nad siłą ZYCIA, NADZIEI i MIŁOŚCI, nad zrozumieniem nieustającego ruchu KOŁA ŻYCIA....
Wszystkim Wam, moi Drodzy, życzę Zdrowych, Spokojnych Świąt....... :)
|
|
|
Dzięki i nawzajem^^ na nic lepszego mnie ni stać ale liczą się chcęci.
Ja osobiście leje na te wszystkie święta i nie dla tego że mi się nie chce ich obchodzić...
[%sig%]
|
|
|
Dziekuje i takze zycze tobie i wszystkim forumowiczom wszystkiego naj naj...niech moc przesilenia (ktora sie jeszcze unosi w eterze) i nowej pory roku naladuje nas wszystkich energia ktora pozwoli nam przetrwac nadchodzacy trudny okres...
Niech swiatlosc ma nas wszystkich w opiece.
Pozdrawiam i zycze wszystkim wiele milosci
|
|
|
Przylaczam sie do zyczen. Zycze zdrowych i szczesliwych Swiat Wielkanocnych z Rodzina.
|
|
|
Wszyscy Forumowicze!
Oto świąteczne życzenia dla Was:
http://kartki.onet.pl/32095546-242998-36083423.html
|
|
|
Wszystkiego naj naj lepszego w dniu Wielkanocy, smacznego jajka, ciepłej domowej atmosfery, smacznych potraw na stole, usmiechów na twarzy oraz bardzo mokrego poniedziałku życzę ja Viki ;))))))))))))))))))
|
|
|
Święta są okazją do składania sobie życzeń...
ale ja Wam życzę wiele Radości i Uśmiechu
w całym Waszym życiu
Pozdrawiam!
|
|
|
MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
WSZYSTKIM DUZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CIEPŁA I POGODY DUCHA
MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
Wszystkim forumowiczom...
a szczegolnie tym, ktorzy potrafili pocieszyc kiedy bylo mi cholernie ciezko na sercu
Spokojnych i Blogosławionych Świat Wielakonocnych
Pozdrawiam
|
|
|
Wesołych Świąt,
smacznego jojka,
żółtego kurczaczka,
mokrego Dyngusa
i króliczka pod choinką. ^^
Pozdrawiam :*
|