| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zaproszenie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
Chciałbym zaprosić Was wszystkich do portalu ezoterycznego (www.ezo.webd.pl) – Napiszcie co sądzicie o portalu , co jest dobre w nim a co należy zmienić…Wyraźcie swą opinię.
Mam jeszcze jedno pytanie:
Czy chciałby ktoś pisać artykuły dla tego portalu ? (Jeśli chcesz za to coś w zamian to pisz co)…
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam !
|
|
|
Sorki jesli urazilem ale pytanie bylo o wrazenia. odp szczerze. My ja mamy zapelniac?
|
|
|
Tak.
Każdy ma opanowany jakis temat, warto więc, by podzielil sie swoją wiedzą z innymi.... Na poczatku tematu masz namiary na Twórce strony, możesz z Nim pogadac i do dziela!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam.....
:)
|
|
|
Hmmm powiem Ci że mnie zaskoczyłeś.
Może obraziłem Cię ale miałem i mam powód do tego.
A jak byś się poczół jak na forum o powiedzmy grach na pieca przyszedł jakiś ktosiek i zczoł by nawijać o jadalnych stringach.
CZY TO MA SENS? Jasne że nie. Twój temat też nie jest "na temat"
chciałem Ci to uświadomić możlwe że za ostro ale takie coś robi się denerwujące.
W twoim miemaniu mogę uchodzić za jakiegoś bachora z komplexami.
Jest mi to dokładnie obojętne. Przeproszę Cię jeśli pomyślisz 3 razy zanim założysz temat. A teraz biorę grzechotkę i idem sobiem! Aha i jesteś u mamy!
[%sig%]
|
|
|
Wyckret, ciagle poslugujesz sie ta data a ludzie pytaja sie ciebie co ona znaczy,ty zas ich zbywasz.
Wiec dla zaintersowanych: data zwiazana z kalendarzem majow, w tym dniu wg. nich zaczela sie ostatnia(?) "epoka" w dziejach ziemi ktora skonczy sie 21 grudnia 2012, jak policzycie minie dokladnie 5126 lat!. W tm dniu jak mowia majowie i nie tylko oni na horyzoncie pojawi sie konstelacja plejad a zniknie planeta Wenus. Poniewaz pisze z pamieci,jednak wydaje mi sie ze nic nie pokrecilem. Poczytajcie wiecej o kalendarzu majow, duzo interesujacych rzeczy znajdziecie dotyczacych zmian na ziemi.
Pozdrawiam
|
|
|
Otuż jest to dzień "W którym przybyli Wszechmogący" Z gwiazd^^
Bardzo ładnie to opisuje pan Erich von Danikem mój idol z resztą...
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |