| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 15.03.2005 o 5 rano wyjebało reaktor w minsku (bialorus) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
Duzo blizej niz to co bylo 1987 wiem to z granicy brat w goldapi mieszka to wie a my sie dowiemy otym za 3 dni tak jak kiedys rosja kaze milczec zobaczymy/////////// w goladpi taki szał w aptekach wszystko z jodem wykupione
|
|
|
Yo Re!
Mam nadzieje ze zartujesz....chociaz nie zdziwilbym sie jakby jutro lub pojutrze w jakichs Newsach powiedzieli o tym:o/ Jakby co to jak narazie dmucha z zachodu :o)
P.S. A tak na marginesie to gdzies czytalem (jakies przepowiednie, nie wiem czy nie czasami nie u Aurella:o/?) ze cos takiego ma wyje.... jak to re okreslil..
Blessed Be All
|
|
|
Czym sie tu przejmować, jak wyjebało to wyjebało nic na to nie poradzimy. Te ruskie reaktory już takie są.
|
|
|
Hmmm, jak narazie to przetrzepalem wszystkie Gogle i inne temu podobne i nic nie ma...oby tak dalej:o/ No nic, ide spac, zobaczymy na dniu...
|
|
|
Nic takiego nie ma w informacjach jakaś lipa.Dziwię się temu co ten post opisał .
Można sobie jaja robić ale nie do tego stopnia.Piszcie lepiej te opowiadania o nowej broni , ufo, wędrowcach , Orionie , 2012 i jeszcze czegoś tam, a kodach ostatnich . Pa romantycy .
|
|
|
Gołdap leży koło granicy z Okręgiem Kaliningradzkim a więc na północy, dobrze ponad setka kilometrów (w linii prostej) od granicy z Białorusią. "Re" spiepszył dowcip swoją nieznajomością geografii Polski.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |