Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Proroctwa z intuicji!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Slucham mojej intuicji i wydaje mi sie: "Obecny rok bedzie rokiem nowego wynalazku, ktory zrewolucjonizuje nasze zycie. Bedzie to rok, w ktorym umrze jakas slawna, starsza juz osoba (kobieta lub mezczyzna). Bedzie to rok, gdzie sztuka bedzie zagladac w przyszlosc, szukajac nadejscie mistrza, bohatera, ktory zwalczy zło i negatywne przyzwyczajenia. Nastapia wtorne trzesienia, w bliskich rejonach, jakie mialy miejsce ostatnio wywolujac Tsumami - byc moze powtorzy sie. Na Marsie zostana znalezione nowe proste organizmy i cos co zmieni postrzeganie ludzi w sprawy religijne... zostanie odkopane, co bylo tam ukrytne bardzo dlugie czasy od zniszczenia klimatu. Czlowiek zbada komete i rowniez tam odnajdzie organizmy, zastanawiajac sie czy to nie ona jest plodzicielka planet.. zastanawiac sie bedziemy jak powstalo zycie, zmienimy postrzeganie, zauwazymy ze jest swiat zewnatrz naszej planety. Powstanie konflikt dwoch wielkich narodow znanych od staroztnych czasow. Nastapi nowa era, aktualne czasy przejda do przeszlosci i zostana nazwane mianem ery." ;-) Nie mowie ze to przepowiednie, kieruje sie tylko swoja intuicja!!!! Powtarzam intuicja, chce sprawdzic ja, a jednoczesnie miec swiadkow tego doswiadczenia:) Pozdrawiam!

Już widzę masowe zmiany kalendarza na przed naszą (kogo?) erą, teraz i w przywszłości... ech.... trzeźwości ludziom trzeba i nic więcej.

W tym roku aż do roku 2012 będzie się zwiększała liczma kataklizmów... A poza tym może ruszy wyprawa projektu "Cheops" i "cos co zmieni postrzeganie ludzi w sprawy religijne... zostanie odkopane".

bajibaju bedziesz w raju :) a teraz do roboty jak wiadomo nic sie nie zmieni Jak się siedzi na stołku to się tłuszczem obrasta ROTFL Do roboty bo sie zwieksza bezrobocie a wy tutaj o ufolach i duchach. :P :D

HACZYK: Bedzie to rok, w ktorym umrze jakas slawna, starsza juz osoba (kobieta lub mezczyzna). HACZYK: Nastapia wtorne trzesienia, w bliskich rejonach, jakie mialy miejsce ostatnio wywolujac Tsumami - byc moze powtorzy sie. Chcialem zaznaczyc, ze nie wszystkie moje intuicyjne odczyty beda sie tyczyc obecnego roku. "Na Marsie..." - od tego momentu mam na mysli kolejne lata. Przepraszam, za niejasnosci. Pozdrawiam. PS. Sluchajmy co ma dopowiedzienia nasze "ja".
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.