Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ileż można zjeść? Inwazja tłuszczu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1219349&KAT=239 Przeczytajcie i napiszcie co w związku z tym sądzicie, jeśli chcecie oczywiście.

Oldzik-własciwie to temat rzeka.....mozna by pisac i pisac..... widze ze udzielily ci sie tematy jedzenia:) ale tak na poważnie-jezeli chodzi o nadwage (tą wywołaną zaniedbaniem)to jak dla mnie to czysta głupota i lenistwo..moze i jest mi łatwo mówic bo jestem osobą szczupłą i nie wazne co zjem i tak nie przytyje ale do cholery przeciez tacy ludzie sami doprowadzaja sie do takiego stanu..jedzą jak świnie a potem chca popelnic samobójstwo..... przeciez jakies opanowanie we wszystkim trzeba miec a skoro wiem ze mam sklonnosci do tycia to uprawiam sport,jem mniej a przezde wszystkim zdrowo! Ja uwielbiam jesc ale przeciez zycie nie polega tylko na tym! Amerykanie sami doprowadzili do takiej stutuacji-tam nie ma nawet co innego zjesc,na kazdym kroku te świństwo! Z jednej strony ciesze sie ze mieszkam na wsi bo ,choby tylko w lato ,ale mam dostep do świezych pomidorków,ogórków i sałatki.....hamburgera zjem raz na rok i tez mi wystarczy.....! a wieczorkiem spacer albo jazda na rowerku nie zaszkodzi.....ja staram sie utrzymac kondycje tak zeby zwalczyc juz pierwsze symptomiki tłuszczu-chociaz narazie bardzo mi go brakuje! gdyby kazdy dbal o siebie to jakiż był by problem!! ruszcie sie lenie a nie narzekajcie na nadwage....!!! ps.moze troche za ostro ale mam nadzieje przekonująco.....

Podzielam zdanie, iż ruszać się trzeba, nie lenić, odżywiać zdrowo... lenistwo moze zaprowadzić człowieka do zagłady...

no cóz....ja przyznam ze gorszego lenia ode mnie nie widzialam ale mimo to jak tylko zauważyłam pierwsze fałdki tłuszczu na brzuchu (a wpomnialam juz ze naleze do chudzielców) zaraz zabralam sie za ćwiczenia-najwazniejsze jest zapobieganie!!!

http://www.yatahonga.com/data/media/36/200430/fat_laura.jpg -a co jakiś problem?! :D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.