| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy Pan Bog jest polakiem ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
Czy wedlog Was Pan Bog jest polakiem ?
Czy sadzicie, ze ma dla Boga jakies znaczenie, nasza narodowosc ?
A moze ma znaczenie Jego narodowosc ?
Wedlog Pisma Swietego, bylo niezmiernie wazne dla Boga aby Jego wybranym narodem byli zydzi...
Jezus Chrystus byl zydem. A dlaczego wiec Bog objawia sie tez innym, poprzez Budde ? Allacha ? Konfucjusza ? Lao ? Hary Kriszna ?, itp.?
Ilu jest zbawicieli i czy jest tez wsrod nich polak ?
Ciekawski
|
|
|
KWESTIA POCHODZENIA CZŁOWIEKA OD MAŁPY
JEST PRYW SPRAWĄ KAŻDEGO Z NAS
JA NP ,:JAK POCHODZĘ ...TO MNIE NÓZKI BOLĄ A NIE GŁOWA :))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
Jasne, ze jest !
Widzialem temat w ktorym ludzie sie modla do Polaka. Obejrzyjcie stronke: www.psi.edu.tc i tam zagladnijcie na wpisy (Testimonies). Naprawde mnostwo pokiereszowanych umyslowo, ale sa tez bardzo ciekawe wypowiedzi. Najciekawsze sa te od naukowcow. Mnostwo jezykow.
|
|
|
Jasne !
Nazywa sie Marek Bak, a ja jestem juz pol-bogiem. Wkrotce awans. Czego i Wam wszystkim serdecznie zycze.
|
|
|
Dlaczego wierzymy w Boga?
Wiara w istoty wyższe jest tak stara, jak ludzkoć
Jak powstała koncepcja boskoci? Czy jednakowe odczucia religijne miały wpływ na ewolucję naszych najstarszych przodków? Te pytania stawia w swojej najnowszej ksišżce Robert Winston.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Czy ta ksišżka już jest?
Czy dobrze podałe nazwisko autora?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Do: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Podaje link do pelnego rtykolu ktory sie ukazal wczoraj na onet-cie.
http://wiadomosci.onet.pl/1256190,240,kioskart.html
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
SŁUCHAJ! PAN BÓG JEST W KAŻDYM I KAŻDYM Z NAS! TO NIE POLAK, CZY ŻYD ANI TEŻ NIEMIEC! TO KTO KOGO SIĘ NIEDZIELI NA POD GRÓPY SPOŁECZNE! I BÓG JEST DOBREM! JEST KAŻDYM! I NIEMCEM I ŻYDEM I FRANCUZEM I WŁOCHEM I POLAKIEM! ON JEST DLA KAŻDEGO I JEST KAŻDYM!
|
|
|
Bóg nie jest polakiem to wyzsza inteligencja do której nalezy cała radosc nasza wiedza i smutek ...
|
|
|
Autor: Greg (---.interblock.pl)
Data: 14-11-2005 20:56
Bóg nie jest polakiem to wyzsza inteligencja do której nalezy cała radosc nasza wiedza i smutek ...
I...... ZBAWIENIE !
radosc i zbawienie....
|
|
|
Co to jest zbawienie?
Czy to jaki termin redniowieczny?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Co do tego ze Bóg jest zydem to nie mam zadnych watpliwosci =D
|
|
|
Do: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Wybacz mi prosze, ale Tobie nie odpowiem bowiem szanuje Cie za wiele Twoich wypowiedzi o uwag. Domyslam sie co masz na mysli...., ale nie odpowiem.
Do: Cv (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Co do tego ze Bóg jest zydem to nie mam zadnych watpliwosci =D
- Shiwa ? Shiva jest zydem ?
- Khali jest zydowka ?
pozdrawiam serdecznie
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |