| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zdolności telepatyczne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
Jak sprawdzić czy ma się zdolności telepatyczne?
Czy są jakieś sposoby, testy itp.
|
|
|
krótko mówiąc Myśl jest jak Sygnał - Fala Radiowa itp itd. by się przekonać o realności Telepatii należy Doświadczyć by to sprawdzić . Poćwicz na mieście , Wyślij myślą do jakiejś osoby idącej przed tobą , na pierwszy raz - "Proszę odwróć się " , i obserwuj jeśli sie odwróci masz pierwszy Dowód , potem można głębiej w to wnikąnąć . Pozdrawiam
|
|
|
Aurell no niewiem :)))) powiem tak zawsze jak się patrzy na kogoś to nie ma gwinta b ta osoba tego nie wyczuła i nie zaczęła szukać wzrokiem takiej osoby. Co do telepatii to mi sie udało kiedyś z taką głupią rzeczą. Uśmiałam się bo jak moja mama poszła do sklepu mi się zachciało paluszków. Niestety u nas rzadko się kupuje takie rzeczy. Zaczęłam wiec powtarzać w myślach mamo kup paluszki hehe. I kupiła :)) Głupia może ta historia ale z życia wzięta. Mnie bardziej interesuje aura i telekineza.
|
|
|
P.S. Na mojej mamie to zadziałało może dlatego że jest wrażliwa a jak wiadomo człowiek wrazliwy bardziej jest otwarty na różne metafizyczne zjawiska itp.
|
|
|
Kochaj wszystko, a milosc Cie zjednoczy z caloscia, bo calosc z milosci i i dla milosci istnieje... jesli to chcesz nazwac telepatycznoscia!
|
|
|
Ciekawe ponoc ja czytam w myslach innch ludzi i wiem co im dolega
|
|
|
Ave.
Znam dwa sposoby na przekonanie się czy ma się zdolności telepatyczne. Napiszę ten, który wymaga mniej osób, bo tylko 2.
Tak więc przypuśćmy, że Ty i ta druga osoba macie 5 kartek z narysowanymi różnymi figurami. Siadacie w oddzielnych pokojach tak, że nie możecie się widzieć, ani komunikować. Wtedy np. osoba towarzysząca myśli bardzo intensywnie kolejno o figurach z kartek, a Ty wtedy masz za zadanie narysować te figury w takiej kolejności w jakiej ta druga osoba o nich pomyślała.
Myślę, że warto wypróbować ten pomysł. Jednak dla dobrych efektów trzeba dużo ćwiczyć.
Serdecznie Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
|
|
|
Każdy ma takie zdolności. Mniej lub bardziej odkryte. Czesem udaje mi się chaotycznie: dowiedzieć się co powie ktoś, czy nakazać moją wolę. :D
|
|
|
Luki, masz rację. To jak bardzo ktoś jest zaawansowany w telepatii, zależy od tego jak bardzo ma rozwinięty w tym kierunku umysł. :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |