Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PSYCHOKINEZA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Potrzebuje szybko i duzo wiarygodnej informacji na temat psychokinezy, telekinezy i tym podobnym zjawiskom paranormalnym. Czy ktos z Was zna Marka Baka, lub cos o nim moze slyszal ? Ponoc to bardzo slawny polski psychokinetyk, ma strone: www.psi.edu.tc , ale ja niestety nie znam tych jezykow. Prosze o pomoc. dziekuje

No to koniecznie musicie odwiedzic te stronke: [www.psi.edu.tc] , to jest o naszym rodaku, ktory jest uznawany przez wielu ludzi za Boga, proroka, cudotworce itp. On sam zdaje sie byc naukowcem posiadajacym jakies tam wlasciwosci psychokinetyczne czy biomagnetyczne, czy cos w tym rodzaju. Pomaga ludziom, uzdrawia ich iytp. Najciekawsze sa wpisty w oswiadczeniach [testimonies], niestety w wielu jezykach. ja niestety nie wladam tyloma, ale warto zobaczyc i poczytac. Pan Marek Bak zyje w Ameryce Poludniowej (Gdzie?) i przez wiele plemion indian jest uznawany za wyslannika Boga, w Afryce go czcza i uznaja za Proroka, a w Azji za Zbawiciela... Jesli ktos wie o nim cos wiecej, to prosze o kontakt ciao

Jasne, fajna stronka, fajny koles.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.