| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| USA - PRYMITYWNE MOCARSTWO | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Zamieszczam tu krótki news z sieci. Już nie mam siły, by się wkurzać na USA. Dajcie mi tutaj dowód, że w tym kraju jeszcze żyją normalni i uczciwi ludzie. Pomocy!!!! :(
"Rzeczpospolita": Powstaje nowa broń, która zamiast obrażeń będzie wywoływać ataki bólu. O projekcie amerykańskich naukowców i wojskowych.
"Miotacz bólu" - jak nazwał broń autor artykułu - ma wypuszczać impuls laserowy, który przy zderzeniu z człowiekiem spowoduje wybuch plazmy. Towarzyszący temu impuls elektromagnetyczny przeniknie włókna nerwowe i wywoła w ofierze rozdzierający ból. Według tygodnika "New Scientist", który opisał działanie nowej broni, taki strzał dosłownie zwali człowieka z nóg. Oprócz silnego bólu impuls ma wywołać czasowy paraliż, co wykazały już badania na zwierzętach. Nowy amerykański oręż ma zasięg do dwóch kilometrów. W wyposażeniu armii amerykańskiej ma się znaleźć w 2007 roku. "Rzeczpospolita" pisze, że naukowcy zajmujący się badaniami nad bólem są wstrząśnięci takim wykorzystaniem rezultatów ich pracy.
|
|
|
Film mozna sciagnac od razu z tej strony, nie trzeba p2p,pojemnosc 104 mb, jest wersja dla windows i maca
http://www.fourwinds10.com/news/05-government/C-fraud/01-911/2004/05C1-08-17-04-911-video-shocks-sacramento-citizens.html#download
pozdrawiam
|
|
|
Film ten byl do obejrzenia na stronie www.lepszyswiat.home.pl. Z tlumaczeniem polskim. Przegralam go sobie i mam go w swoich zbiorach. Rzeczywiscie daje do myslenia.
|
|
|
Kochani dziekuje Wam bardzo za namiary. Wlasnie w tej chwili sciagam ten film.
Na polska strone tez zajrze. Stokrotne dzieki !!!!
|
|
|
Film juz widzialam. Mam go juz na dysku, wiec spokojnie moglam zobaczyc w telewizji.
Ten film jest bardzo dobrze zrobiony. Bez euforii, bez ekscesow. SILA SPOKOJU, jak ja to nazywam. Jest kilka bardzo istotnych szczegolow, ktore podkreslaja zasadnosc zadania pytania, czy cale przedsiewziecie bylo ukartowane.
Teraz Wam powiem, co wiem na temat tego zdarzenia 11/9 od samego poczatku jego zaistnienia. Sluchalam i ogladalam wtedy tylko TV Polonia.
Byl telefon do studia TV Polonia. Dzwonila kobieta z Chicago. Powiedziala, ze wszystkie lotniska w USA byly zamkniete tego dnia juz od 6.00 rano.
Pani Danuta Cholecka w TV Polonia podala wiadomosc, ze wiezowce WTC mialy byc juz dawno zburzone, ale ludzie w Ameryce na to sie nie zgadzali, bo byl to dla nich symbol Ameryki.
Wiezowce byly z azbestu i praca w nich grozila utrata zdrowia, wiec gdyby nie 11/9, to mialy byc i tak rozebrane za dwa lata.
TV Polonia mowila tez o rozmowach z telefonow komorkowych, jakie mialy miejsce w tym samolocie, ktory zostal zestrzelony, bo lecial na Bialy Dom. Z tych rozmow telefonicznych wynikalo, ze samolot zostal porwany. Na pokladzie toczyla sie dramatyczna walka z porywaczami. Porywacze podzynali gardla pasazerom zaostrzonymi kartami kredytowymi.
Tyle pamietam z tamtych relacji. Pozdrawiam.
|
|
|
Sprawa jest barzo skomplikowana. Jesli faktycznie to byl spisek rzadowy , to pytanie co sie stalo z tymi smolotami pasazrskimi???
We wtorkowej audycji Strefa zero w radiu Park FM gosciem byl Kuba Korycki i powiedzial ze porawny byl tylko jeden samolot. Wychodzi na to ze ten ktory zostal zestrzelony. Z rozmow przez telefon wynika ze byli na pokladzie jacys terrorysci. Wiec pytanie kim oni byli . Jacys samobojcy rzadowi????
Skoro porwany byl tyko jeden samolot to co z ofiarami??? Lista ofiar z pozostalych samolotow tez zostala sfingowana??. Przeciez to mozna chyba jakos sprawdzic
|
|
|
Czytalam o tym, ze sprawdzano listy pasazerow. Ludzie wsiedli do jakis samolotow. Rodziny tych ludzi z samolotow nie maja, ale moze tez tak byc, ze Ci ludzie gdzies zyja w podziemiach i sluza do eksperymentow albo sa przystosowywani do jakies tajnej pracy. Przeciez rzad USA takich ludzi potrzebuje do obslugi swoich tajnych broni. Na przyklad w Australii jest baza amerykanska w Pine Gap do ktorej nikt nie ma wstepu. Nawet premier Australii nie wie, co sie tam dzieje. Jeden z premierow jak chcial sie bardzo dowiedziec, to go zlikwidowali. Ta baza ma osiem pieter glebokosci w ziemi. Nawet jedzenie przywoza codziennie z USA samolotem. Nikt stamtad nie wychodzi i nikt nie ma dostepu. Pracuje tam okolo 1200 ludzi z USA. Takich baz Amerykanie maja pelno na swiecie i nikt nie wie, co sie w nich robi. A Area 51 w Nevadzie??? Przeciez to tez sekret tyle lat. Nic nie mowia i nikogo nie wpuszcza. Do takich prac moga byc kierowani ludzie z porwanych przez rzad USA samolotow. Tak wlasnie moga pracowac ludzie dla programu HAARP, ktory dziala na ludzi !!!!
Takie jest moje zdanie.
|
|
|
Ameryka jest uwazana sie za najbardziej demokratyczne panstwo swiata , a to dzieki bardzo dobrej manipulacji mediami. Nie od dzis wiadomo ze Amerykanie likwiduja wscibskich i niewygodnych swiadkow.
JF Kennedy zostal zamordowany przez Majestic 12 dlatego ze chcial ujawnic prawde o kontaktach z obcymi cywilizacjami. Wszyscy swiadkowie ktorzy mogli widziec lub sfilmowali prawdziwego zamachowca tez zgineli w tajemniczych okolicznosciach.
A wybor Busha na prezydenta to tez wielkie oszustwo , szczegolnie za pierwszym razem , kiedy to niby zawiodly komputery.........
A jesli chodzi o Area 51 to tutaj mozesz poczytac sobie wywiady z bylymi pracownikami bazy
http://www.zsckr.koscielec.pl/teksty.htm
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |