| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ufo w aucie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
|
gdy wracałam z mamom do domu jakaś dziwna siła zatzymała nasz samochud, gdy mama wyszła zobaczyła co to zobaczyła ufo w krztałcie delicji .próbowała zapalic auto i udało sie .odjechaliśmy.gdy wjechalismy do lasu ufo znikło
|
|
|
napewno delicji?? a może bardziej jak Hit? albo pieguski markizy?? nie no doba Hity są lepsze a jak reszta uważa??
[%sig%]
|
|
|
A moze to ktos rzucil delicje lub talerz ? bo ufo oznacza niezidentyfikowany obiek latajacy po angielsku :>
|
|
|
a mnie się wydaje ,że jak ktos robi takie błedy w stylu: "mamom" ,"samochud","krztałcie","znikło" sam może być posądzony o nieziemskie pochodzenie.......
wcale nie ironizując całej historii.......
|
|
|
też zwróciłam uwagę na to samo Marcysiu,
ale sądziłam, że jestem może nadwrażliwa...
:)
Co za temat....
|
|
|
Wiem!! To ni sprawa delicji to mama podświadomie chciała sie ztrzymać a delicja to była projekcja jej nakładających się fal mózgowych.
|
|
|
To Był powracający do Torunia ojciec dyrektor Rydzyk swoją nową bryką
|
|
|
Ty chyba jeste,ś czerwony ale pająk takie wypisywać bluzgi na ojca dyrektora powinieneś sie wstydzić ty komuchu . Jakby nie ojciec Rydzyk to nie było by wolności guptoki jedne wypisujecie takie bzdury o ufach zamiast o miłosci jednego do drugiego człowieka w głowach sie wam pomieszało od dobrobytu .
|
|
|
No i nawet zapalona słuchaczka Radia Maryja się tu znalazła. Powiedz mi dziewczynko co ty tu wogóle robisz?
Przecież tu każdy wie Rydzyk to oszołom, a i większość słuchających to oszołomy (bez obrazy), no może oprócz tych, którzy się chcą pośmiać.
Nara
|
|
|
A ja tam mialem przygode z UFO jechalem sobie ze starym w aucie bo odebral mnie ze szkoly i mielismy jeszcze jechac do ciotki noi jechalismy sobie do ciotki i nagle na niebie pokazal sie jakis dziwny obiekt ale ja na to walilem potem auto sie zatrzymalo ja ze starym wyszlismy zeby zobaczyc co sie stalo i wtedy pojawil sie ten obiekt mial ksztalt kola ale zaraz zniknol i zaraz wsiedlismy do auta i odpalilo :)
|
|
|
Jak ty opisujesz swojego tate . i co to za język "waliło mnie" więcej szacunku małolacie dla starszych napewno wuychowałeś się w rodzinie komuchów .
|
|
|
No a jkaby nawet to co?? Mój ojciec był kiedyś komuchem.. i jakoś wyrosłem na chrześcijanina.. a Radio Maryja powinno sie zamknąć tak jak Rydzyka ekskomunikować - jaki z niego ksiądz??
[%sig%]
|
|
|
Wyrażacie sie jak niektórzy antysłuchacze RADIA MARYJA którzy ładnie sie przedstawiajš ci huligani pójdš do piekła wszystkich was pozdrawiam i .................. chuj wam w dupe debile zajebane.
|
|
|
Ino zadziwiojonco historia ino hej! Kiedy jok jo był małe, woził ja gnój na hale. I zobaczyłem ufo! Łane było ale poleciało. Tyż pikne nie?
[%sig%]
|
|
|
witam... na poczštku chciałbym pozdrowic koleżankę od radia Maryja... super że znajduje sie kto kto wieży naszemu kochanemu ojcu redaktorowi... Łuhahahahaha hahahahaha!!!! Takiego pie....nia to nikt nie zniesie:) A co do historii o ufo to będšc na wakacjach w okolicy leszna wieczorem usłyszelimy głony wybuch... gdy wyszlimy na dwór zobaczylimy jak wysoko na niebie leci samolot a przed nim jaki jasny obiekt... na pewno nie samolot... Ale nie twierdzę zaraz że nasi co zestrzelili!!!!! Bo z naszym sprzętem to raczej nie możliwe....
|
|
|
hihiihi:)DAWNO MNIE TU NIE BYŁO i JAK TO W KABARECIE ANI MRU MRU NIC C_I_E_K_A_W_E_G_O!!!!!!!!!!!!!!``````~~~~~~!!!!!!~~~~~~````````
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |