Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ufo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20

Hej!!!! Napiszcie mi cos o ufo np:Co znaczy ufo?

Czesc Jula Napewno jest to spodek latajacy reszte ktos inny ci napisze.

cxcxcc xccxxcc xxx

UFO - Ujebany Flek Ortalionowy

pierwszy raz sie zaczęłam nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku że to prawda możliwe że dawno dawno temu żyły sobie jakieś formy możliwe że wielokrotnie inteligentniejsze od nas które postrafiły przemieszczać się z z planety na planete z galaktyki na galaktyke i gdy poczuli niebezpieczeństwo np jakaś planeta zbliżająca sie stopniowo do ziemi (możliwe że to trwało latami) to całe istnienia zostały przetransportowane na inna planete i to oni są UFO i tak jak my teraz oni sobie fundują jakieś między galaktyczne loty tylko że oni mają duzo więcej maszyn przystosowanych do lotów i sobie moga przylatywać na nasza orbitę !!! wiem wiem to nie do tego forum ale musiałam sie zkimś tym podzielić

O widze twoja teoria jest bardzo ciekawa i stoi na dośc wysokim poziomie jestem sklonny ją przyjąć jakoże również wieże obcy są gdzieś tam . Lecz my niedorównujemy im w żaden sposób technologią i niewidze możliwości by wkrutkim czasie skontakowa sie z nimi no chyba że oni zrobią ten pierwszy krok :)

Ta, gdzies tam nie wiadomo gdzie nic nie wiadomo ale sa. Na pewno podziela sie z nami nowoczesna technologia i bedziemy mieli orgazm na przycisniecie guzika. Ale podoba mi sie to forum, pelne debili.

moim zdaniem obcy istnieją, ale nie wierze ze byli oni na Ziemi :/

tak istotnie sharky prawdopodobnie niema ich na ziemi lecz nieulega wątpliwości iż zbliżają sie do niej i obserwują ją ze swoich statków powszechnie nazywanych ufo sądze żę w niedługim czasie gdy tylko polska wejdzie do UE skontaktują sie z nami i pomogą nam stworzyć leprzą ziemię gdyż obecnie dobramy sie sami do destrukcji sądze że oni widząc ten bieg zdarzeń szybko przybędą nam z pomocą .... niewierny naprawde nawruć sie bo aż przykro sie czyta twoje texty

hmm Vizor troche bym polemizowal co do tego ze ufo pomoglo by akurat Polsce. juz bardziej wydaje mi sie ze pomoze ono głodujacym krajom w Afryce. tam jest najgorsza sytuacja obecnie i wlasnie to tam pomoc jest najbardziej potrzebna

hmm ja uważam że kosmici niesą rasistami i pomogą wszystkim sąpewnie badzo bogaci byćmoże że u nich złota jest tyle co u nas na plażach całego świata napewno wyrównało by ono poziom życia wszystkich na naszej planecie tylko w takim wypadku bałbym sie że jeśli kosmici przywioza nam jakiegoś surowca zbyt wiele to straci on na wartości nawet do 99% i pomoc okaże sie nieskuteczna nieprzypuszczam by oni jedli kurczaki i schabowe kluczem do porozumienia napewno byłaby obustronna wymiana surowców mineralnych co mogło by zapoczątkowac nową wspaniałą przyjaźń międzygalaktyczną .. !!!!

buhaahahhaahhaahhaahhaaaahahaha to jest tekst jak wejdziemy do unii to nam kosmici pomogą boze ludzie buahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahaha no kurwa nie moge poprawiliscie mi w hcuj humor buahahahahahaha

Pierwsza sprawa kolego to podpisz sie jak człowiek kultura przedewszsytkim jak na tą chwile jesteś dla mnie kurwą ,wkońcu sam sie tak podpisałeś a z unią to był mały żarcik oczywiście obcy niebędą na to głownie zwracać uwagi podstawowa sprawa to to żebyśmy byli nastawieni pokojowo w stosunku do samych siebie ,wtedy będą czuli iż z naszej strony niezagrozi im żadne niebezpieczeństwo i przybędą lada moment . ja osobiście przypuszczam iż Osama Bin Laden kontaktował sie już z nimi niesądze by udało mu sie tak bezkarnie zniszczyć WTC i skikać se po górach zapewne namówił obcych do tego tak okrutnego czynu lecz jestem pewien że oni już tego błędu więcej niepopełnią widząc jaką kżywde wyżądzili całej rasie ludzkiej . . . musimy wciąż wieżyć iż obcy są dobrymi stworzeniami w głebi duszy i więcej niedadzą sie zwieść tak nikczemnym planm jakie nażucił im Osama ...

Ja myślę, ze kosmici to wytwór Andrzeja Leppera, żeby zablokować nasze wejście do Unii. Jak będzie miało dojść do podpisania traktatu, to przyleci Gabriel Janowski wraz z Lepperem w latających spodkach i zablokują Brukselę :)

To wbrew pozorom niejest wykluczone plany co do budowy okrągłego latającego statku powietrznego rozpoczeły sie już w czasach 2 wojny swiatowej takzwany projekt K7 zapoczątkowany przez Niemieckich architektów niezostał ukończony przez nagły najazd armi czerwonej , statek ten miał osiągać kosmiczne prędkości niepórywnywalne nawet do ówczesnych masz latających po niebie , do napędu tego pojazdu planowanu użycie paliwa rtęciowego maszyna miała miescić załogę jednoosobową , owcześnie również podjęte były plany budowy statku na kształt spodka tego planu podjeło sie NASA wydno około 2 miliardów dolarów na badania i budowe prototypu napędm miały być tu jednak dużej mocy silniki odżutowe umieszone wirowo na krztałt wiatraka , maszyna jednak nieudała sie problem był z uniesieniem sie na wyższo wysokość zbyt małą moc pozwalała na uniesienie sie tej sporo ważącej maszynie jedynie do wysokości 2 metrów po tym zaprzestan badań lub niesą one tylko podawane do wiadomości publicznej tak czy inaczej możliwym jest zbudowanie latającego spodka wątpie ten krety Lepper był n tyle zdolny ale jeżeli taktwierdzisz hajper to niebęde wcale tego negował.......

Wiem, czytalem o eksperymentach z pojazdami, w których w okrągłej częsci znajduje się rteć, której wirowanie powoduje unoszenie sie spodka > i mysle, ze własnie Lepper zdobył tą technologię...

pardzo ciekawa teoria ja z niecierpliwością bede czekał na blokady z użyciem tego sprzętu .....:)

elo!!!!!! siema!!!! No więc tak: wiecie co, widziałem ufo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlądowało u mnie na trawniku i normalnie nie wiem co było dalej! No to spadam,narka!

Człowieku niewierzący! Ja nie każe ci wierzyć w UFO!Ale powiedz mi co znaczą te relacje ludzi. psychologów i zdjęcia?Rysunki pojazdów!!!!!!!!!!!Zastanów si następnym razem patawianie!!!!!!!!!

O rany nie tak ostro! Kate , ten człowiek ma swój świat a ty masz swój. Dla niego nie ma ufo a dla ciebie jest. Dla ciebie nie ma Bogów a dla mnie są. Ale nie obrażajmy się.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.