| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ufo | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20 |
|
Czesc Jula Napewno jest to spodek latajacy reszte ktos inny ci napisze.
|
|
|
pierwszy raz sie zaczęłam nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku że to prawda możliwe że dawno dawno temu żyły sobie jakieś formy możliwe że wielokrotnie inteligentniejsze od nas które postrafiły przemieszczać się z z planety na planete z galaktyki na galaktyke i gdy poczuli niebezpieczeństwo np jakaś planeta zbliżająca sie stopniowo do ziemi (możliwe że to trwało latami) to całe istnienia zostały przetransportowane na inna planete i to oni są UFO i tak jak my teraz oni sobie fundują jakieś między galaktyczne loty tylko że oni mają duzo więcej maszyn przystosowanych do lotów i sobie moga przylatywać na nasza orbitę !!!
wiem wiem to nie do tego forum ale musiałam sie zkimś tym podzielić
|
|
|
O widze twoja teoria jest bardzo ciekawa i stoi na dośc wysokim poziomie jestem sklonny ją przyjąć jakoże również wieże obcy są gdzieś tam . Lecz my niedorównujemy im w żaden sposób technologią i niewidze możliwości by wkrutkim czasie skontakowa sie z nimi no chyba że oni zrobią ten pierwszy krok :)
|
|
|
Ta, gdzies tam nie wiadomo gdzie nic nie wiadomo ale sa. Na pewno podziela sie z nami nowoczesna technologia i bedziemy mieli orgazm na przycisniecie guzika. Ale podoba mi sie to forum, pelne debili.
|
|
|
moim zdaniem obcy istnieją, ale nie wierze ze byli oni na Ziemi :/
|
|
|
tak istotnie sharky prawdopodobnie niema ich na ziemi lecz nieulega wątpliwości iż zbliżają sie do niej i obserwują ją ze swoich statków powszechnie nazywanych ufo sądze żę w niedługim czasie gdy tylko polska wejdzie do UE skontaktują sie z nami i pomogą nam stworzyć leprzą ziemię gdyż obecnie dobramy sie sami do destrukcji sądze że oni widząc ten bieg zdarzeń szybko przybędą nam z pomocą .... niewierny naprawde nawruć sie bo aż przykro sie czyta twoje texty
|
|
|
hmm Vizor troche bym polemizowal co do tego ze ufo pomoglo by akurat Polsce.
juz bardziej wydaje mi sie ze pomoze ono głodujacym krajom w Afryce. tam jest najgorsza sytuacja obecnie i wlasnie to tam pomoc jest najbardziej potrzebna
|
|
|
hmm ja uważam że kosmici niesą rasistami i pomogą wszystkim sąpewnie badzo bogaci byćmoże że u nich złota jest tyle co u nas na plażach całego świata napewno wyrównało by ono poziom życia wszystkich na naszej planecie tylko w takim wypadku bałbym sie że jeśli kosmici przywioza nam jakiegoś surowca zbyt wiele to straci on na wartości nawet do 99% i pomoc okaże sie nieskuteczna nieprzypuszczam by oni jedli kurczaki i schabowe kluczem do porozumienia napewno byłaby obustronna wymiana surowców mineralnych co mogło by zapoczątkowac nową wspaniałą przyjaźń międzygalaktyczną .. !!!!
|
|
|
buhaahahhaahhaahhaahhaaaahahaha
to jest tekst jak wejdziemy do unii to nam kosmici pomogą boze ludzie buahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahaha no kurwa nie moge
poprawiliscie mi w hcuj humor buahahahahahaha
|
|
|
Pierwsza sprawa kolego to podpisz sie jak człowiek kultura przedewszsytkim jak na tą chwile jesteś dla mnie kurwą ,wkońcu sam sie tak podpisałeś a z unią to był mały żarcik oczywiście obcy niebędą na to głownie zwracać uwagi podstawowa sprawa to to żebyśmy byli nastawieni pokojowo w stosunku do samych siebie ,wtedy będą czuli iż z naszej strony niezagrozi im żadne niebezpieczeństwo i przybędą lada moment . ja osobiście przypuszczam iż Osama Bin Laden kontaktował sie już z nimi niesądze by udało mu sie tak bezkarnie zniszczyć WTC i skikać se po górach zapewne namówił obcych do tego tak okrutnego czynu lecz jestem pewien że oni już tego błędu więcej niepopełnią widząc jaką kżywde wyżądzili całej rasie ludzkiej . . . musimy wciąż wieżyć iż obcy są dobrymi stworzeniami w głebi duszy i więcej niedadzą sie zwieść tak nikczemnym planm jakie nażucił im Osama ...
|
|
|
Ja myślę, ze kosmici to wytwór Andrzeja Leppera, żeby zablokować nasze wejście do Unii. Jak będzie miało dojść do podpisania traktatu, to przyleci Gabriel Janowski wraz z Lepperem w latających spodkach i zablokują Brukselę :)
|
|
|
To wbrew pozorom niejest wykluczone plany co do budowy okrągłego latającego statku powietrznego rozpoczeły sie już w czasach 2 wojny swiatowej takzwany projekt K7 zapoczątkowany przez Niemieckich architektów niezostał ukończony przez nagły najazd armi czerwonej , statek ten miał osiągać kosmiczne prędkości niepórywnywalne nawet do ówczesnych masz latających po niebie , do napędu tego pojazdu planowanu użycie paliwa rtęciowego maszyna miała miescić załogę jednoosobową , owcześnie również podjęte były plany budowy statku na kształt spodka tego planu podjeło sie NASA wydno około 2 miliardów dolarów na badania i budowe prototypu napędm miały być tu jednak dużej mocy silniki odżutowe umieszone wirowo na krztałt wiatraka , maszyna jednak nieudała sie problem był z uniesieniem sie na wyższo wysokość zbyt małą moc pozwalała na uniesienie sie tej sporo ważącej maszynie jedynie do wysokości 2 metrów po tym zaprzestan badań lub niesą one tylko podawane do wiadomości publicznej tak czy inaczej możliwym jest zbudowanie latającego spodka wątpie ten krety Lepper był n tyle zdolny ale jeżeli taktwierdzisz hajper to niebęde wcale tego negował.......
|
|
|
Wiem, czytalem o eksperymentach z pojazdami, w których w okrągłej częsci znajduje się rteć, której wirowanie powoduje unoszenie sie spodka > i mysle, ze własnie Lepper zdobył tą technologię...
|
|
|
pardzo ciekawa teoria ja z niecierpliwością bede czekał na blokady z użyciem tego sprzętu .....:)
|
|
|
elo!!!!!!
siema!!!!
No więc tak: wiecie co, widziałem ufo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wlądowało u mnie na trawniku i normalnie nie wiem co było dalej!
No to spadam,narka!
|
|
|
Człowieku niewierzący! Ja nie każe ci wierzyć w UFO!Ale powiedz mi co znaczą te relacje ludzi. psychologów i zdjęcia?Rysunki pojazdów!!!!!!!!!!!Zastanów si następnym razem patawianie!!!!!!!!!
|
|
|
O rany nie tak ostro! Kate , ten człowiek ma swój świat a ty masz swój. Dla niego nie ma ufo a dla ciebie jest. Dla ciebie nie ma Bogów a dla mnie są. Ale nie obrażajmy się.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |