Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy przeżyliście kiedyś coś podobnego ???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Z miesiąc temu, w nocy obudziły mnie jakieś kroki. Drzwi do pokoju na noc mam zawsze zamknięte. W pokoju mam zawsze cicho, więc jakiekolwiek szmery, czy cuś zawsze mnie budzą. Usłyszałem kroki od drzwi, Postać ta przeszła obok mojego łóżka i nastała cisza. Pomyślałem, że to może być, ktoś z mojej rodzinki. W tym czasie leżałem na prawym boku, a kroki ustały po drugiej stronie łóżka, więc gdzieś tak po ok 10 sekundach z ciekawości, aby zobaczyć, co ten ktosiek szuka obróciłem głowę przez lewe ramię do tyłu i zobaczyłem czarną postać, która była obrócona ciałem w stronę okna (stała przy oknie), a głowę miała skierowaną do tyłu na mnie. Była to kobieta, z tego co zdołałem zobaczyć, to miała szczupłą figurę oraz miała długie włosy. Dosłownie po tym, jak ją zobaczyłem, to obróciłem głowę i usnąłem, tak jak gdyby nigdy nic!!! Nie czułem strachu, byłem odprężony. Nie był to sen na 100%.

Heh... ja miałam coś podobnego... leżałam na boku miałam zamknięte oczy... słyszałam jak KTOŚ obok mojego łóżka chodzi... Wiem że to brzmi dziwnie ale czułam jej wzrok na sobie. czułam jak sie nademną pochyla i przygląda mi się...słyszałam jak oddycha, wcale nie spałam. Miałam wrażenie jakby To COŚ gładziło moje włosy... Odwróciłam się chciałam na TO spojrzeć i nikogo nie zauważyłam... słyszałam tylko głuchy odgłos (taki jakby ktoś chodził na boso po panelach) kroków. Pomimo tego tak jak ty nie czułam strachu i byłam w pełni rozluźniona.... Pozdrawiam Monika

Sprawdź po lewej stronie lewej nogi na wysokości 26 - 29 cm czy nie posiadasz jakiegoś śladu po zadrapaniu, blizny. Pozdrawiam Avantee

Hej! ...Ja przeżyłem coœ podobnego. Było to około miesišca temu. Spałem sobie na lewym boku twarzš do œciany. Nagle usłyszałem jak ktoœ wchodzi do mojego pokoju i staje za moimi plecami. Pomyœlałem, że coœ mi się wydawało, bo już nic nie słyszałem i nagle poczułem jakiœ oddech za moimi plecami. Kiedy chciałem sie odwrócić coœ mnie... oblało. Okazało sie, że to mój ojciec oblał mnie wodš, gdyż to był lany poniedziałek...

kalasznikov ha! ha! dobre! :)

I NIE TYLKO TO.To calkiem normalne zjawisko towarzyszace kiedy ktos naprawde wierzy,w koncu wiara czyni cuda.Jednak mniej sie na bacznosci bo czytajac biblie wiesz ze bliscy ktorzy odeszli z tego swiata nie moga do niego wracac.Zastanow sie bo cos jest nie tak,samo to ze nie czulas strachu jest zastanawiajace.Przeczytaj wzmianki na ten temat w bibli zobaczysz roznice.

Witaj rafi Możesz coœ więcej powiedzieć na ten temat ??? Pozdro

Avantee Ty zaznełaœ z Jej woli... nie mam pojęcia co to było, miałem podobnš sytuacje ale ta moja była troche inna niż wasze.

Kalasznikovie,moze Kosmici chcieli zbadać nocš Twojš spermę do panspermii i krzyżówek genetycznych nowych ras kosmicznych.Szczególnie tych zamierajšcych na naszych oczach genetycznie z powodu ich przerostu samoewolucynego superrozwoju technologicznego i postępujšcego w miarę tego wielkiego skoku rozwojowego danej cywilizacji intergalaktycznej - totalnego zaniku uczuciowoœci.My jeszcze uczucia na szczęœcie posiadamy...

Avantee ,skup się rozluŸnij ,koncentracja i wal do niej ,wszystko no chyba że strzelisz sobie obee na rozgrzewke to luzik. hemm ... rafi weŸ najpierw sprawdz a niepowtarzaj głupot ,pozatym biblia jest dla tych którzy potrafiš jš odczytac i majš wystarczajšce umjejętnoœci jeœli takowych nieposiadasz to się schowaj,ciało astralne żyje jeszcze dobrych pare lat ,pomyliłeœ najpewniej przejœcie z 3 do 5 gęstoœci z rozpadem ciała astralnego do czasu otrzymania nowego ubranka ,a byty astralne niemajš ograniczen by zamanifestować się fizycznie tylko takie zabawy nieŸle energie zżerajš.

a ja tak skromnie sie zapytam, jak bedzie wygladac i na czym bedzie polegac to magiczne przejscie z 3 do 4 gestosci, a potem jeszcze, o jacie!, do piatej gestosci. No i czy te gestosci to sa tozsame z wymairami? Uprzejmie prosze o odpowiedz:-)

blah :/ sprecyzuj pytanie...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.