Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ufo i życie pozaziemskie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Czy wierzycie że może istnieć zycie po za naszą planetą? Według mnie istnieje i przybysze z kosmosu odwiedzają naszą planete od tysięcy lat. Tylko czy mają dobre zamiary czy złe. Ale ja myśle że we wszechświecie istnieje taki ogrom planet że mogą być i ci dobzi i ci źli.I kiedy uda nam sie z nimi skontaktować?

JA tam w ufo nie wierze wszyscy wiedza dlaczego :) dlatego wypowiem tylko swoje zdanie i nie bede Wam Kochani tematu zasmiecac biblijnymi wersetami.. pozdrawiam:* [%sig%]

Już w któryma temacie napisałam jakim marnotractwem byłoby, gdyby cały WSZECHŚWIAT istniał dla jednej tylko, malutkiej Ziemi.

wedlug mnie zycie na innych planetach jest tak oczywiste ze np woda jest mokra. ofkoz sa twierdzenia ze nasz uklad sloneczny + jakis kawalek za nim twozy osobny wymiar a za nim jest nastepny czy cos takiego. nie pamietam dokladnie. tak czy inaczej poczytajcie sobie txt Einsteina.

Ja tam wierzę w życie poza ziemskie. Na przykład na Marsie są ślady wody i atmoswery więc tam mogło być życie. Jest tyle nie zbadanych galaktyk że jest możliwe że nie tylko ziemia jest zaludniona. A do tego wszechświat się coraz bardziej rozszerza, powstają nowe planety, nowe galaktyki.

hmm no dobrze skoro jest zycie po za Ziemią ale ciekawi mnie to że może to oni znaleźli nas pierwsi

a może to jest tak z tym ZYCIEM, że rozwija się do pewnego etapu na jakiejś planecie, później ją niszczy i przenosi się na inną i tak dalej. Działalność człowieka na Ziemi właśnie taka jest! eksploatują ją do granic możliwości i tylko patrzeć jak ją zniszczy i wyniesie się na inną planetę, bo pocóż szuka innych planet z możliwością zamieszkania na niej? człowiek na ziemi zachowuje się jak okrutny okupant!

dziwne wie to kazdy ale i tak ludzie nic z tym nie robią ... a zresztą mało chyba mogą

Życie we wszechświecie istnieje na 100%. Jacys kosmici napewna tam są o ile nie ma ich jeszcze na ziemi, w co osobiscie wierzę a przyajmniej w to że nas odwiedzają

JEST PEWNA GROPA OSOB WPLYWOWYCH NA TYM SWIECIE ZEBY NIC SIE NIE WYDALO POWTARZA SIE TE SAME BAIERY ZEBY LUDZIE BYLI PSZEKONANI ZE SA IEDINI I MOGOM ROBICZ TO CO IM SIE PODOBA A TO JEST LANIE WODY ZAWSZE BYLO TAK ZE JESTESZMY PANAMI SWEGO LOSU A TU KTOS JEST LEPSZY OD NAS

CZY JESTESZ TEGO PEWNY ZE MY LUDZIE JESTESZMY PIERWSZY NA TEJ PLANIECIE KTO POSTAWIL PIRAMIDY MOZE ZNASZ SIE NA TECHNICE TO ZOBACZYS JAK TERAZ BYL BY PROBLEM Z BUDOWANIEM PSZY NASZEI TECHNICE BUDOWLANEI NAWED PSZY POMOCY NASA NIE BYLO BY TO TAK PROSTE JAK MUWI SIE W TELEWIZI KLOCE BY MUSIALY BY BYCZ PODNOSZONE PSZEZ NAJ LEPSZE DZWIGI I TAK BY TO ZAJELO OKOLO 30 LAT A GDZIE DROGI DO BUDOWY BAWILESZ SIE W PIASKOWNICY TO WIESZ JAK TAM JEST A CO DOPIERO 5 TONOWY GLAZ CO TY NATO

Jest istnienie na innych planetach.. nie te z ukladu slonecznego... ... ogladnijcie dragon balla ^^ :DD niedlugo przyleca do nas SAIYANIE i zaczna mordowac nasze planety.. pod pelnia beda sie zmieniac w MALPY yeah :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.