| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Lasy śmierci | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
Czy wiecie, że na świecie istnieje kilka obszarów leśnych, gdzie regularnie giną ludzie i nikt nie ma pojęcia dlaczego tak się dzieje. Poprostu po wejściu do takiego lasu (np Czarny Las w Virgini Zachodniej) człowiek już z niego nie wraca. Ja przeczytałam o nich w książce "poza granicami wyobrazni" Viktora Farkasa (gorąco polecam)! Opisane zostało tam też dziwne zdarzenie, którego świadkami było 20-stu ludzi. Otóż siedzieli oni na tarasie hotelu, kiedy to zauwarzyli mężczyzne wychodzącego chwiejnym krokiem z lasu. Początkowo nikogo to nie zdziwiło, ponieważ niedaleko hotelu znajdował się bar.Gdy jednak owy mężczyzna wszedł na drogę, wymachując rękoma tak jakby póbował wyrwać się jakiejś niewidzialnej istocie i wykrzykiwał słowa "zostawcie mnie!"zszokowani obserwowali dalszy ciąg zdarzeń. Po chwili szarpaniny "coś" poniosło go w powietrze na wysokość ok. 2m i sprawiło,że zniknął. Czy owe lasy są terenem pilnie strzeżonym przez istoty pozaziemskie i w taki sposób karzą ludzi wkraczających na ich terytorium?
|
|
|
mnie to wyglada na rbte elfów... pod zaklęciem neiwidzialność...
|
|
|
O ALex :D Ewentualnei mogą to być jesczze chocliki wyszłe spod ziemi :D
Niech żyje Tolkien!!!
nie wierzę żadnej z tych osób. Pewnie oczywiście ich naziwska są ściśle tajne...
A wiecie co? Przedwczoraj trzy tysiące ludzi widziało jak zniknęło drzewo. Też tam byłem. Wierzycie mi?
Pax :)
[%sig%]
|
|
|
Myslem ze to jakies duchy i trzeba bylo tal łowców duchów naslac!
Madry Elf wie ze nie jest glupi.....Paks Elfax/modem
|
|
|
Ja słyszałem o odgłosach "łamiących się drzew" w pewnym lasku pod Kluczewskiem (woj świętokrzyskie). Obok tego lasku stoi krzyż o wysokości 5-6 metrów postawiony przez okolicznych mieszkańców w celu odpędzenia "złego" - tak to nazywają.
Może trzeba tam pojechać i wyrąbać te lasy ??? ;))
I'v been waiting for you Obi Wan :)
|
|
|
Sam nie wiem co o tym sądzić. Nie wykluczam ani nie wierzę do końca. Swojego czasu interesowałem się tego typu tematyką ale raczej nie związaną z UFO. A wracając do tematu , w Polsce też istniej kilka tego typu miejsc ( lasów ). Poszukaj sobie wiadomości na temat lasu w Witkowicach gdzieś na południu Polski ( podobne historie miały tam miejsce, i do dziś las ten ludziska omijają dalekim łukiem ).
|
|
|
heheheheh...
Ocenzurowało "w-y-m-a-c-h-u-j-ą-c".
hehehe :))
odbija mi
|
|
|
mam na to wytłumaczenie to są chupacabry gnieżdżące się w lesie i człowiek po wejściu zostaje upolowany no i zmieża do nieba i aniołków
|
|
|
a kolo mojej miejscowosci jest las w którym stoi krzyrz.Ponoc pojawia sie tam wielki 2 metrowy pies na łańcuchu i straszy przejezdzajacych lasem ludzi( a jest tam ciemno jak w dupie)
sama przejezdzalam ale nic mnie nie zaatakowalo..moze mam szczescie a moze dobrych nie atakuje:))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |