Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Chemtrails
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

(Poruszenie tego tematu nasunęło mi się przy czytaniu innego postu) Czy słyszeliscie o tych dziwnych smugach? Tutaj zaserwuje artykuł z pewnej gazety: "Pierwsze doniesienia o nietypowych smugach pojawiły sie w Stanach Zjednoczonych w połowie lat 90. XX wieku. Od tego czasu tajemnicze, pozbawione znaków identyfikacyjnych samoloty zdążyły rozpylic na niebie drobniutką mgłe na obszarze prawie 40 stanów. Według zeznan naocznych świadków, oodbijająca krwistoczerwone promienie zachodzącego słońca sieć smug chemicznych stopniono rozszerza się, zasnuwając niebo szczelną zasłoną, z której opadają ku ziemi długie pierzaste odnogi. Lekka, biaława substancja przypominająca <<anielskie włosy>> oblepia wszystkie przedmioty, na których osiada a jej długie na 15 metrów włukna powiewają na wietrze. Po kilkunastu godzinach znika jakby jej nigdy nie było. Pojawieniu sie chemtrails towarzyszą wyjątkowo przykre dolegliwości zdrowotne mieszkańców danych terenów; wyczerpanie, ostry ból głowy, niedomagania układu oddechowego, krwotoki z nosa i inne ostro przebiegające schorzenia o trudnych do ustalenia przyczynach. Choruja również zwierzęta domowe.(...) Skargi składane przez mieszkańców rejonów dotkniętych przez chemtrails są bagatelizowane. Typowym i oficjalnym wytłumaczeniem jakim posługuje się dowództwo sił powietrznych jest <<rutynowe>> zrzucanie paliwa przez podchodzące do lądowania samoloty. Ludzie którzy protestują są zastraszani przez wojsko. (...) jedni ze świadków przez całe lato obserwowali jak dzień po dniu pary wysoko lecących odrzutowców, przecinajacych wzdłuż i wszerz niebo, kreśliły nad nim siatkę z czegoś, co przypominało smugi kondensacyjne, ale zachowywało się zupełnie inaczej. Świadkowie chorowali cały czas. Za każdym razem gdy nadlatywały samoloty czuliw ustach dziwny smak, a potem byli niesamowicie wyczerpani. Pojawiał się też ostry ból głowy(...)" Jadnak ten artykuł nie odpowiada na podstawowe pytanie dotyczące chemtrails : W jakim celu są one rozpylane? Słyszałam, że to ma jakies powiązanie z HAARPem. Tu mozecie znaleźć zdjęcia www.stop-chemtrails.com lookupabove.tripod.com/chemtrailsoveramerica/ http://www.deepspace4.com/pages/chemtrails/bossier/1000/bossier141000.htm users.wcnet.net/ chemtrailcloud/

co to jest -nie wiem,ale tak mi się przypomniała zaraz historia mojej babci,ktora jako mala dziewczynka zobaczyła (zreszta nie tylko ona ale inni z rodziny) na niebie czerwone smugi (nie chmury) ułozone w kształcie wielkiego krzyza......oczywiscie wszyscy uznali to za jakis znak z "góry" a kilka tygodni po tym wybuchła II wojna światowa.........przypadek czy zapowiedz wjelkiej rzeźni a moze ostrzezenie nadane przez kosmitów...?:)

heh tak to dziwne.slyszlama o tych anielskich wlosach... nie wiem co oni robia ale w tym USA wszystko jest mozliwe:]

trlalala
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.