Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy trójkąt bermódzki ma związek z obcymi?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Ten teren porwał wiele statków samolotów... Były przypadki w ktorych znikali tylko członkowie zalogi. Ludzie któży przetrwali opowiadali głównie o tym że stracili nawigacje, łączność radiową a kompasy oszalały.W niektórych opowieściach znajdowały się wontki o dziwnych światłach za oknem albo uczuciem nieważkości. A więc może trójkąt bermódzki to skrót do planety na której jest życie.Więc może działa w dróą stronę i w ten sposób obcy do nas docierają.ale pomysł z miedzygwiezdnym skrótem to tylko moja teoria ale gdy ona się nie sprawdzi to co dzieje się z ludzmi któży zostają porwani?Mam nadzieje że mi pomożecie rozwiązać zagadkę trójkąta bermódzkiego.

Jeżeli wydaje Ci się ,ze rozwiąrzesz zagadke trójkąta bermudzkiego ,to masz racje... WYDAJECI SIE. Wiele osób probowało... i próbuje odkryc istotę tych wszystkich tajemniczych zaginięć. Można by snuc przypuszczenia w nieskończoność. Ale czy to ma sens? Mi się wydaje ,że nie predko to zrozumiemy...

Wg mnie nie ma zwiazku z trojkatem bermodzkim, bo takiego nie ma, ale jest inny o calkiem podobnej nazwie:-)

trójkąt bermudzki to koeljansensacja którą można wyjaśnić naukowo... [%sig%]

wytlumaczysz?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.