Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja koleżanka widziała ufo!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

miała 7 lat.Z jej opisu wynika że obiekt znajdował się ok.30m od niej.To miało miejsce w nocy a więc widziała tylko światła ułożone we wzur pułkola kiedy kładła się spać. Niestety nie ma dowodów na to że widziała ufo.Uwieżyłem jej na słowo bo nigdy mnie nie oszukała.Awięc mósimy pogodzić się z myślą ,że nie jesteśmy w kosmosie sami

pierdzielisz...

o to dzieki ze mnie oswieciles ,bo do tej pory trwalam w nieswiadomosci

Już po tym to nie musimy być tacy pewni. Ile ciał kosmitów znajdowano i fotografowano.

Kosmos nie jest tylko pusta przestrzenia. Jest w nim energia.. a energia jest zyciem! Kazda energia probuje zrozumiec swoje istnienie i przeradza sie w stan senergetyczny zwany swiadomoscia. I tak powstaje dusza, swiadomosc, byt energetyczny. Energia nigdy nie ulegnie zniszczeniu... bowiem przestrzen nie miala by swojego celu istnienia. A to co nie ma celu istnienia po prostu nie istnieje! Poza tym, znosna pustke czyni tylko druga istota. Nie jestesmy sami w tym swiecie... to juz istnieje od zawsze!

Heh... to dziwne aby 7-letnia dziewczynka wychodziła gdzieś sama w nocy... [%sig%]

Arkadiush-bardzo mądrze piszesz!! On ma racje-to nic dziwnego ze w kosmosie sa równiez inne istoty no bo i dlaczego mielibysmy byc sami....?skroo powstalismy My to w taki sam sposób powstali inni...! jestescie głupi ze to wyśmiewacie....w Ufo juz nie powinno sie wierzyc ale powinno sie wiedziec ze istnieje!!!to nie jest nic niesamowitego!

ona siedziała w domu i widziała przez okno kładąc się spać wers 2 .bo dziwne żeby spała na dwożu

Arkadiush takiego wyjasnienia jeszcze nie slyszalem...dzieki...dodam je do swojej kolekcji

TWOJA KOLEŻANKA JUŻ OD MAŁEGO BRAŁA PROCHY????

Nic dziwnego że widziała Ufo też je widziałem i j wieże wie pochodzenie.

Ja sie tylko dziwie ,ze niektorzy maja jeszcze jakies watpliwosci co do tego. Gdy miałam jakies 11 lat strasznie interesowalam sie wszechswiatem. W którejs z ksiażek znalazłam takie stwierdzenie, ze jezeli przyjmiemy ze caly kosmoc to ziemia, to my, ludzie wraz z naszą planetą stanowimy dla niego... jedno ziarnko piasku... Czy sensowne by bylo gdyby to wszystko istniało dla tak malej "jednostki"?

Tak A co nazwiesz sensem? [%sig%]

wiki ja ci daje góra 9 lat...

No dobra... sens to wszystko ma, ale jakie to by było marnotractwo...

No fakt faktem dziwne jest że Twoja koleżanka ma 7 lat :) Też mam młodszych kolegów, ale... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.