| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "Legenda o płaczącym chłopcu"-co myślicie?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
Czytalam o tej legendzie i o obrazie na kilku stronach i tak mnie ta historia zaintrygowala, ze chcialabym usłyszeć, co inni o tym sądzą. Czy ktoś ma jakieś nowe informacje dotyczące "obrazu płaczącego chłopca"????
|
|
|
ja też poszukuje na ten temat info... a chcialabym o tym wiecej wiedziec :)...
|
|
|
brrrrr...przerażające....a niełatwo mnie wystraszyć....uwielbiam ta historie...
|
|
|
nie czytalem tego jeszcze i nie wiem czy czytac bo jesli to jest straszne to nie wyspie sie dzis. Ja tak mam. Mlody jeszcze jestem
|
|
|
aaa i jeszcze 1 rzecz podajcie link do tej legendy bo niemoge jej znalesc
|
|
|
Wlasnie jakis link prosze to moze sie wypowiem:) schecia przeczytam i ocenie!!!
[%sig%]
|
|
|
Na blogu w onecie jest zdjęcie tego obrazu. Podałabym nazwe, ale stron nie mozna tu promować (-_-),więc niestety...
|
|
|
EEE tam nie można :D Podajcie strony aby wszyscy mogli zobaczyć :)
[%sig%]
|
|
|
Zaraz spróbuję dodac link do stronki. ciekawe, czy opublikują;]
|
|
|
|
|
|
Mnie tam osobiście żadna nie przeraziła, tylko ten obraz jest taki.. hmm.. dziwny
|
|
|
musze przyznac ze jestem bojaźliwa ale ten obraz wielkiego wrazenia na mnie nie wywarł...moze wywrze prosto przed snem jak bed chciala zanąć....
w kazdym razie..kto wie czy historia jest prawdziwa........pełno takich rzeczy piszą...
|
|
|
On tez mnie tak bardzo nie przeraził, ale pojawił się tak nagle, że aż podskoczyłam;] Po sekundzie kapnęłam się, że nie jest to straszne, a śmieszne;]
|
|
|
obraz jak każy inny ale nie wiem co sie dzieje ale nie moge pisac klawiatura szwankuje i tylko wtedy gdy próbuje dokonczyć ten post...chcialem napisac że to wszysko bzdura ale wyszły jakies bazgroły...no nie wiem ale pisałem ten post 20 min. bez jaj
|
|
|
Ten obraz jest przerazajacy, ten chloptas cos w sobie ma....
oto link
|
|
|
Czy ktoś był na tej stronce dotyczącej tego obrazu ????
Jeśli tak to opiszcie, czy mieliście jakieś niepokojące zjawiska związane z otwarciem tej stronki (po lub w trakcie).
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |