Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bliskie spotkania z obcymi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Wierzycie w to że obcy na odwiedzali. Ja nie. No bo niby ską mieliby przylecieć. W US nie ma poza Ziemią inteligentnego życia. A do najbliższej gwiazdy jest parę lat świetlnych. A lecąc z prędkością światła(co jest raczej niemożliwe) trzeba by lecieć kilka lat w jedną stronę. A komu by się chciało. Zresztą na statku minęło by kilka lat a na Ziemi czy innej planecie kilkaset.

?

A jeśli oni wykorzystuja bardziej zaawansowane techniki przemieszczania sie?

Ja się osobiście na rodzinę doczekać nie mogę, obiecali 5000 lat temu jak dzwoniłem mówili przylecimy mineło 5000 lat nikogo nima, potem znowu dawali jakieś znaki na łąkach i do tej pory ni .... nikogo nima. Ale w końcu przylecą, zajmuje się badaniem tej sprawy ONZ i jej specjalna komórka, nawet kuzyn z galaktyki TRY567 mówił mi ostatnio we śnie, żeby przylecieli ale z takimi osiołami to im się gadać nie chce, no chyba że Ciebie zrobili by szefem ONZ-tu ale ja mu na to wiesz niemam czasu od Gośki chcew wyłudzić tajemnice Harpuna. Pokiwal głową i się rozłączył. Potem jeszcze raz zadzwonili powiedzial , że jak się uprą to i tak bedzie jak zechcą, wtedy ja pokiwałem głowa i się rozłączyłem Nie uważacie, że bezczelny ale z rodziną zawsze sie dobrze wychodziło na zdjęciach. Pozdrawiam smutny zapłakany, Igorek

Ale gadka

:D brawo! a właśnie wczoraj dostałem niezbite telaptyczne dowody na to że supertściślemegatajna komórka w ONZ'cie rozpoczęła pracę nad bronią mającą zasłonić ziemię. Chcą powlec atmosferę lustrem, zeby stać się niewidzialnymi :) Ale UFO ich pokona!!! W końcu USA działa na dwa fronty, Rosja zresztą też, a podobno kwaśniewskiego córka była na ich statku się uczyć. Pax :) [%sig%]

czy wyście wszyscy poszaleli?.Przecież stałe robocze kontakty z czternastoma pozaziemskimi cywilizacjami galaktycznymi utrzymują regularnie od początku lat sześćdziesiątych zarówno USA jak i Rosja.Utrzymane są one w ścisłej tajemnicy z uwagi na niekorzystne skutki jakie ogłoszenie publiczne o tym fakcie miałoby dla samoorganizacji społeczeństw ludzkich zwierzaków takich jak na przykład nasze.

Tak robocie, tylko z 14? Słyszałem że ostatnio skontaktowali się jeszcze z sześcioma. Oczywiście dostałem tę informację od mojego telepatycznego informatora. A Twój informator to kto? Telepatia? Prywatny kontakt z obcymi? Wujek Sekretarz Obrony USA? Może znasz Putina? SKĄD WIESZ? Pax vobiscum :) [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.