| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Potrzebuje kobiety do kochania ! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Witam
Trzeba mi kobiety ktora mozna kochac psychicznie, ja jestem bardzo dobry chlopczyk i intieligientny normalnie. Mam wiecej zalet niz wad i piekny jestem. Wszystkie zainteresowane panie prosze o wpis tutaj i foto na mojego meila :) Casting trwa tylko przez kilaka tygodni, nie strac okazji na cudownego i skromnego faceta innego od wszystkich 3 miliardow facetow na ziemi - unikat jakich malo jedyny w swoim rodzaju jak TR3B Astra !
Pozdrawiam
Dawid R
|
|
|
ale smieszne, to powazny kasting
Glupi glupa wali w madry faje pali... Pax all Ptax
|
|
|
Hej ale to nie jest forum matrymonialne.. lepiej moderator by zrobil jakby wywalil ten temat ni w zab to tu nie pasi!
[%sig%]
|
|
|
no jak nie pasi, takie szukanie kobiet jest bardzo nietypowe i zadko spotykane a o tym wlasnie jest to forum !
|
|
|
To nie forum matrymonialne. Stary kup se lale gumowom np. na allegro. A jak chcesz poznać kogoś to rusz dupe z za kompa i wyjdź np na miasto...
|
|
|
no tak mozna wyjsc na miasto.... nie pomyslalem dzieki :-)
|
|
|
Dawidzie R jakiś ty jeszcze prymitywny ludzki zwierzak, rozszarpywany od wewnątrz męskimi mózgowo-synaksowo-neuronovo-chemicznie-erotycznie chuciami jak nieomal ów cały Ten Szympans(all that Chimpanzee not Jazz...),;'''Twój Przodek....Nic dziwnego że galaktyczni Reptoidzi trząsący połową Wszechświata i Federacją Międzygalaktyczną{...owi grożni REPTILES}.......... mają nas w wielkiej pogardzie,nas zatem..., prymitywne w swoim rozwoju ewolucyjnym ludzkie zwierzaki...
|
|
|
Robie podba mi się Twój styl pisania :D Jest tak zagmatwany że rawie wiarygodny :) Ale tak się zastanawiam czy rozumiesz wszystko co napiszesz... :)
Pax vobiscum :)
[%sig%]
|
|
|
Japoncki Robocie - wlasnie tego powinni nam ufole zazdroscic, ze mamy wyzsze cele niz tylko budowanie technologii i wlasny rozwoj ewolucyjny, bez wlasnie takich mózgowo-synaksowo-neuronovo-chemicznie-erotyczniych checi nasza cywilizacja by sie zawalila, wszyscy przypominalibysmy jakeis chinskie tandetne roboty bez swaiadomosci itp. I juz dawno bysmy sie wybili na wzajem.
Kto dzis pola nie zasieje temu czapki wiatr niezwieje....Pax Srax
|
|
|
nie no nie róbmy obory...przede wszystkim jak bys był taki idealny to juz dawno znalazł bys kobiete.....a w internecie to 1% na 100 ze znajdziejsz normalną kobitke.....
widzisz...ja jestem zupelnie normalna ale na takie cos sie nie zgadzam....hehe:)
|
|
|
:/ Zupełna beznadzieja. Co z tego chłopie, że to tu napisałeś??? Ja, jako 100-tu % kobieta (tylko troszkę młoda:P),powiem ci, że kobiet nie podniecają takie lipne texty.
Wysil się bardziej. Stwierdzenie :
"Mam wiecej zalet niz wad i piekny jestem."
jest zupełnie nie na miejscu w podrywie.
Oglądałeś kiedyś Johnego Bravo??? Właśnie mi go przypominasz, koleś. Nie wysilaj się, i tak nikogo tu nie znajdziesz i dobrze o tym wiesz. Jak sądze "Tak dla jaj". Tylko że tak dla jaj to się kogut z kurą pieści, więc daj se spokój koleś i wyluzuj.
|
|
|
eeeeh amoze bysmy wszyscy lepiej zrobili jakbysmy przestali sie tu wypowiadac i zapomnieli o istnieniu tego topic'u??
[%sig%]
|
|
|
ok koniec zabawy, jestescie naiwni jak dzieci ! naprawde wam sie wydawlao ze ten text byl prawdziwy ? - bez jaj..... To oczywiste ze raczej nikt taka metoda nikogo nie znajdzie chyba ze to bedzie kobieta inteligentna i domysli sie ze ja zrobilem to tylko po to aby was zbadac ! No ale widno malu to inteligentnych ludzi :-) kazdy potraktowal to powaznie, zwlaszcza Arwena, hehe dobre...
Pozdrawiam....prosze admina o usuniecie tematu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |