Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne miejsca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Góra Żar Wyspa na Jeziorze Aralskim(nie pamiętam co tam się dzieje) Wisząca skała w Australii. Był nawet o tym film ,,Piknik pod wiszącą skałą'' Kilka osób przepadło bez śladu. Trójkąt Bermudzki. Jak to wytłumaczyć.Zna ktoś jeszcze inne miejsca?

:) A co powiesz na Zmartwychwstanie? Uzdrowienia? cmentarze na których pogrzebane sa miliardy marzeń, celów, pragnień, mysli... co powiesz na niezbadane planety, ciemne karty naszej historii, niewyjaśnione dotychczas pisma i przekazy, pytania nauki? Co powiesz na miliardy istnień które były, które są i które będą? I czy przy tym wszystkim nie wydaje Ci się że jesteś jedynie małym, malutkim ogniwem czegoś w grunie rzeczy niepojętego? Niezbadanego i cudownego? A jeśli Ci się tak wydaje to czemu szukasz czegoś jeszcze innego? Mało problemów ma współczesna ludzkość? Mało pytań? Czy wyszukiwanie fikcyjnej sensacji ma jakikolwiek cel? [%sig%]

przenikneli do innego wymiaru

to juz wiem skad Ci kolesie u w kublu u dziadka za stotołą ! przynikli z trojkata.... w usa jest takiem iejsce gdzie wektor grawitacji jest orzechylony pod kontem 30 stopni

oj Bracie....pewnie ze masz racje....ale te forum jest własnie po to zeby dyskutowac na tematy na ktore odpowiedzi nie znamy,zeby wymieniac poglądy a ty zbeształes chłopaka i tyle!Troche pokory!

No to ja szczerze przyznam ze miejsca ktore wymieniles sa naprawde tajemnica. Tyle ze to raczej ciekawostka geograficzna a nie wielka sensacja chociaz jak bylem maly i zobaczylem "Piknik pod wiszaca skala" to po nocach nie spalem rozkminiajac co tam sie moglo wydarzyc.. Moze ktos z Was zna jakies ciekawe linki albo adresy stron ktore moglyby rzucic troszke swiatla na sprawe? [%sig%]

gdzies w oregonie -podobno najdziwmiejsze miejsce swiata,moge podesłac linka

Martyno, nie prawda... nikogo nie zbesztalem... ostatnio coraz mniej wierzę w "misję" tego forum... Poza tym uważam tematy wymienione przeze mnie ( równiez niewyjasnione ) za bardziej wymagające odpowiedzi niż te podane... Podeślijcie :) Pozdrowienia [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.