| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie podświadomości | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
|
5 lat temu nauczyłam się od koleżanki wywoływać podświadomość, robiłam to kilkanaście razy, po czym jakoś o tym zapomniałam tzn. starałam się zapomnieć bo moja religia (katolicyzm) jest przeciwny takim eksperymentom. Jednak 2 dni temu koledzy przypomnieli mi o tym i pytali się jak to się robi, powiedziałam im a teraz bardzo tego żałuje. bo widze że nie umią się z tym obchodzić z szacunkiem a pozatym boję się tego..... boje się ewentualnych konsekwencii. Napiszcie jeżeli wiecie na ten temat więcej niż ja. Czy ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
to dla mnie bardzo ważne prosze o pomoc
|
|
|
Witaj!
Osobiście wiem dużo o podświadomości więc jak chcesz to odpisz a potem się z tobą skontaktuję.
|
|
|
Wtaj! Wiem dużo o podświadomości wiec jak chcesz to ci pomogę tylko odpisz.
|
|
|
Ja poznałam tą niby "zabawę",kilka lat temu i korzystałam z niej raczej sporadycznie,ale musze przyznać,że się sprawdza,kiedyś nawet postanowiłam zadać kilka pytań podświadomości koleżanki(za jej zgodą oczywiście) i spisać je na kartce z odpowiedziami,koleżanka na kartce wcześniej spisała swoje odpowiedzi i musze przyznac,że odpowiedzi były identyczne!Niestety podświadomość może tylko odpowiadać,tak lub nie,więc trzeba dobrze formułować pytania.Ale zdarzyło mi się również,że odpowiedzi czyjejś podświadomości nie były zgodne z prawdą.Nie wiadomo co o tym myśleć,czy wierzyć czy nie...a jakie Wy macie doswiadczenia z wywoływaniem??Piszcie na maila.
|
|
|
jelcia@wp.pl ale ja mózg jestem maila nie podałam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |