Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jadro Ziemi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Witam Kolego Ziemianinie ! Dobrze, ze zwrociles uwage na jadro Ziemi. Jak jadro Ziemi sie wystudzi, to wtedy stanie. Jadro Ziemi jest w stanie plynnym. Pokazuja nam to wybuchy wulkaniczne. Wnetrze Ziemi ma wielka temperature. Jak zostanie zachwiana ta temperatura w kierunku wystudzenia, to na pewno pojawia sie klopoty. Wyciagamy z Ziemi rope, gaz i wode. W miejsce tych mineralow wchodzi w glab Ziemi zimna woda oceaniczna. Zimna woda oceaniczna w glebi Ziemi zostaje podgrzana, ale caly czas wystudza ona wnetrze Ziemi. Tym samym stygnie tez po trochu jadro, ktore przez to staje sie gestrze wiec zwalnia swoja prace. Wiercimy coraz wiecej otworow na morzach i oceanach w poszukiwaniu ropy i gazu. Caly czas wnetrze Ziemi zmienia zawartosc. Woda oceaniczna, to nie woda zrodlana. Woda oceaniczna szczegolnie pod wplywem temperatury bedzie sie psula, co bedzie skutkowalo wytwarzaniem sie gazow. Gazow, ktore moga spowodowac niekontrolowane wybuchy, ktore beda objawiac sie duza aktywnoscia sejsmiczna na powierzchni Ziemi. Po wydobyciu ropy, gazu i wody powstaja w Ziemi wielkie puste przestrzenie, ktore zostaja wypelnione biologicznie aktywna woda oceaniczna. Pieniadz niestety nie zdaje sobie z niczego sprawy, a jego kult rosnie z dnia na dzien. Obysmy ktoregos dnia nie wylecieli wszyscy w powietrze. Strusie buduja bunkry i tam chowaja glowe. Pieniadz i strach rzadzi swiatem, a czlowiek ginie !!!

Lecz znalazłaś wreszcie coś, co wszystko Ci tłumaczy - to HAARP został Ci podany na tacy. Ludzie są różnymi rzeczami mamieni, lecz Ty poślubisz HAARP-a i wszystko się zmieni. Od tej pory życie będzie już proste, a wytłumaczenie wszelkich spraw w swej łatwości radosne. Żyć jest nie sto, a miliardy, ale i tak nad wszystkim czuwa HAARP z moralności odarty. :))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

na górze życie na dole harp my sie bronimy lecz ktoś miał fart znalazł schowanych w chaszczach sieci nie dając szans jak pod ścianą dzieci na nic płacz lamenty harp nie tykalny i święty choć uszy zatykamy to on bezwzględny i szans nie mamy prosimy harpie nie ubłagany daj nam czasem chwilkę wytchnienia bądz przez chwile kochany i spadaj w oku mgnienia :-)) zbyszek 2011

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Zbyszek !!!?

jo ? :-) ładny wierszyk :-) tak wiem :-)

zbyszek123:
na górze życie na dole harp
nie chodziło żeby parafrazować na górze róże na dole maki tylko o wspólny mianownik wszystkiego co się dzieje w tymże życiu podług tutejszej próby wyjaśniania rzecz jasna przez konkretną osobę :-) pzdr

A nie leciało to tak?:) : Na górze róże na dole fiołki My się kochamy jak dwa aniołki :)

zbyszek123:
zbyszek 2011
No piękny wierszyk, masz talent ;) A może tak: na górze róże, na dole maki, gdy słyszę o haarpie, to dostaję sraaa....!

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

rosomak:
Na górze róże na dole fiołki
tak tak :-) pewnie pomyliłem z czymś innym, ale też zabawnym
Raptor:
gdy słyszę o haarpie, to dostaję sraaa....!
właśnie tak :-) troche szkoda- można było czasem newsa jakiegoś podać na temat- a tak wszystkim temat zbrzydł :-/

zbyszek123:
troche szkoda- można było czasem newsa jakiegoś podać na temat
Nie ma szans, bo wszystko utajnione. Jedyna nadzieja we Wronie, bo ona potrafi się duużooo... domyślić :)) Ale nie wywołujmy wilka z lasu - tzn. Wrony z HAARP-a bo jeszcze nas tak zasypie "newsami" wyssanymi z h..., że się nie wygrzebiemy :))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Tajemnicze odgłosy i drżenia niepokoją mieszkańców Sankt Petersburga http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/tajemnicze-odglosy-drzenia-niepokoja-mieszkancow-sankt-petersburga stawiam na coś co próbuje wyjść z ziemi :-) a tak serio- może faktycznie jakaś forma energii przełamuje się przez kolejne warstwy atmosfery...

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.