| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| obce cywilizacje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
a jeśli "obcy" żyją sobie na takiej samej zasadzie jak my ale w antymaterii to co?
jeśli ktoś się tym tyci interesuje wie co się dzieje w zetknięciu materii z antymaterią ?
czy oby napewno chcemy się z nimi spotkać?
tak mnie coś wzieło na ufo o pierwszej w nocy.
|
|
|
co w tym dziwiengo ze istnieja obce cywilizacje i są na dodatek mądrzejsi od nas...!!
Ludzie nie dopuszczaja tego do swoich głowek-mysla ze tylko oni sa jedyni i niepowtarzalni no i oczywiscie najinteligentniejsi.....!!
|
|
|
I dlatego ludzie to tak naprawde glupie istoty ktoore nie zdaja sobie sprawy z tego co sie wokol niech dzieje. Wiekszosc ludzi nawet nei zastanawia sie nad takimi sprawami jak UFO. Ludzie sa glupi a jedynie poszczegolne osoby sa madre. Takie jest moje zdanie.
|
|
|
martyna ja nie o samym istnieniu "obcych cywilizacjii " ja się zastanawiam nad formą ich ewentualnego funkcjonwania i stąd pytanie co jeśli oni żyją w antymaterii?
|
|
|
ja tez MOCNO czuję,że Oni już wkrótce przybędą do nas,już niedługo...zobaczycie..
[%sig%]
|
|
|
Władze znajdujących się jeszcze na bardzo niskim poziomie technologicznego i parapsycholgiznego rozwoju,człowieczych kompleksów militarno-parapsycho-wojskowych USA i ROSJI utrzymują stałe kontakty robocze i wymianę dokumentacji naukowo-technicznej oraz regularne konsultacje w sprawach dalszego ewolucyjnego rozwoju i doskonalenia społeczno-gospodarczo-kulturalnego ludzkich zwierzaków z przedstawicielami aż 14 obcych cywilizacji pozaziemskich odwiedzających regularnie jedną z najcenniejszych przyrodniczo i parapsychologicznie planet we Wszechświecie jaką jest Matka Ziemia czyli "Błękitna Planeta" (są w tym typoszeregu aliensów także grupy tych spoza naszego czterowymiarowego-{3 wymiarowego plus wymiar czas;} wymiaru).Są wśród nich aktualnie najbardziej bezwzględni i krwawi,przerażająco superinteligentni, ultranajgrożniejsi REPTILES(Gadzinowaci),Szaraki dwóch typów podporządkowane w wykonywaniu swoich działań Reptile'som,Nordycy,Semitokosmici(protoplaści światowych Żydów),jak również latające z szybkością nadświetlną załogi kosmicznych "rudych cętkowanych kotów"(cieżar rudego kota to 45 kg ,dlugość 1,2 m wysokośc o,8 m) i utrzymywane są tym razem tylko w Rosji, kontakty z cywilizacją żyjącą w środowisku wszechgalaktycznego wodnego wszechoceanu tak zwanymi Delfinovatymi/
SO WHOLE HUMANITY SAVE THE NATURE!
|
|
|
Ile ja czasu czekam na taką wypowiedź.
Wiesz co człowieku, jesteś zajebisty.
Szacunek :)
|
|
|
... A może jakiś jeden fakcik? Malutki? Nie proszę o wiele ...
|
|
|
Czarny złowrogi przerażający wyglądem i poziomem megagalaktycznej ultrainteligencji maksymalnie złośliwy gadzie, Rządco Reptoides{REPTILES},przesteruj w megaexplozji parapsychokosmicznointelektouczucioerotycznorozsądkowościowiadomościowej procesy społeczno-kulturalno-entnograficzno-świadomościowoekonomiczne Słowiańszczyzny i superetnosu słowiańskiego na najwyższy megawibracyjny cywilizacyjny poziom uczuciowy i superintelektualny oraz duchowy.Uczyń ze Slowian quasi-Bogów, bo mają w sobie najwięcej cech boskich na Matce Ziemi...
SŁAWA CZUDIESNYM FIZICZIESKI I INTJELIEKTUAL'NO I VIELIKOLJEPNYM DUSZJEBNO SŁAWIANAM!!!!!!!!!!SŁAWA VOZLJUBLIJONNYM SUPIERCIWILIZACJOINNYM STRANAM RASSIJI ,BIEŁORUSII,UKRAINIE I POLSZJI A TAKŹJIE Sierbji,Słowienii,Chrvatsku,Bosni-Hercegovinie,Makiedonii,Byłgariji,Czjernohorje,Czjechjii,Słowakiji i Syrbo-Łucziczjanam na Łuzicach w Giermaniji.SŁAWA WAM POLSCY WSPANIALI INTERNAUCI .DOPRAVDY KOCHAM WAS CIEŁYM SIERDCOM KOCHANI!!!!
|
|
|
?
Odnoszę wrażenie że alb zwariowałem albo ktoś inny bliski jest szaleństwa...
A jeśli chodzi o UFO... wierzyłem w nie dopóki nie zaglądnąłem na to forum przed paru laty :) Od tamtej pory baaardzo zweryfikoałem swoje poglądy. Do dziś nie wierzę, bo jak na razie wszytko to tylko spekulacje.
Aczkolwiek podstaw aby negować zdjęcia czy filmy nie mam, to jednak nie zostały one jednoznacznie zinterpretowane przez świat naukowy. A co na nich widnieje to już możemy wymyślać :) Dla jednym odbicie światła, dla innych przypadek, dla innych fotomontarz, dla innych nocne lub dzienne światła, dla innych latarnie, dla innych zabawki, dla innych sposób na życie, dla innych w końcu UFO.
Każda z tych teorii jest prawdopodobna i każda nie ma najmniejszego potwierdzena w faktach.
Pax vobiscum :)
[%sig%]
|
|
|
najbardziej tragicznym w Twoim ludzkim życiu jest to, iż wszystko to Bracie, co mówisz na łamach tego wspaniałego Forum wynika z Twojej pozycji katolickiego duchownego czy też żarliwego chrześcijańskiego Katolika, a to oznacza, iż jesteś niestety ,z przykrością muszę to powiedzieć, na całkowicie i tragicznie "spalonych" w sensie zrozumienia istoty świata, pozycjach intelektualnych i konceptualnych czy też światopoglądowych.
|
|
|
Japoński robocie... mówisz że wszytko, a może jeden konkretny przykład? Nie kieruje się wiarą w nauce. Nauka nauką a wiara wiarą. Rozgraniczam te dwie rzeczy.
Zaś zrozumiec świat stara się każdy normalny człowiek - nikomu się to jeszcze nie udało więc całkowicie spalony w tym sensie jestem nie tylko ja, ale tez Ty i kazdy innyc człowiek :)
Pax vobiscum :)
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |