Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Interpretacja snów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Czy ktoś zna jakiś sprawdzony sennik, pomocny do interpretacji snów?

Ja najbardziej cenie sennik w Ksiedze Przeznaczen wydrukowej przez The White Eagle Orinting Co., Inc. w 1980 roku. Adres Po. Box 8307 Trenton.NJ. 08650 USA. [jezyk polski]. Sny jest najlepiej badac samemu, bo sa to przekazy do konkretnej osoby.

dzięki Wrona, wiem że najlepiej sny interpretować samemu ale jakąś wskazówkę dobrze mieć:) dzięki :)

Może jest tu ktoś kto pomoże mi zinterpretować mój sen... Jakieś 2 lata temu miałam kilka podobnych snów w krotkim okresie czasu, śnił mi się mój były chłopak, albo leżeliśmy w łóżku, siedzieliśmy na nim, albo się kochaliśmy, w każdym z tych snów zawsze pojawiała się jego matkę, z którą tak naprawdę nigdy jakoś nie rozmawiałam... jakiś czas później spotkałam go, zaczeliśmy się widywać no i w rezultacie miałam z nim romans. Niedawno to się skończyło,a ok miesiąc temu, oraz wczoraj miałam znów podobny sen....zawsze jest on, łóżko i jego matka:).. i nie mam pojęcia co te symbole oznaczaja..

kamila777:
Ja wiem co oznaczają te symbole. Jesteś nimfomanką ;)

Może mentalnie zastępowałaś mu jego matkę.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.