Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
castingi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Witam przygotowujemy program Ciao Darwin osoby wierzące w UFO i zjawiska pozaziemskie kontra zimni racjonaliści. Zapraszamy wszystkie osoby chętne do udziału w programie na castingi: 22.01 (sobota) Kraków, ul. Płk. Dabka 2; 29.01 (sobota) Opole Miejski Ośrodek Kultury, ul. Piastowska 14 a; CZĘSTOCHOWA Młodzieżowy Dom Kultury, ul. Łukasińskiego 68. Wszystkie castingi zaczynają się o 10.00. Serdecznie zapraszamy!

:D :D :D teraz miałbym problem do których się zaliczyć :D Dzięki za zaproszenie :D Hmm... chybabym zaliczył się do racjonalistów :) Pax vobiscum :)

trlalala

no tu akurat jedynie komentarz lolka jest na miejscu, a ja już nie wiem jaki komentarz dać naszemu wspaniałemu cenzorowi który usówa "głupie" tematy. -tralalala

Bracie - chętnie bym z Tobš coœ obalił (pamiętasz?). Czarne, białe - to tylko uproszczenia i przegięcie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.