Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Białystok ufo!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

10.01.2005 godzina 3.00 pod laskiem we 3 siedzieslismy i mielismy okazjie oglodac cos bardzo dziwnego :) albo to byl krecony film albo kto wie :D 1 statek tak mi sie wydawało od dolu kolor jasny na okolo zielony czerowny niebieski i co lesze nad nim statek tylko z 2 swiatelkami a wyglodało to tak przez 2 min lecieli na siebie staneli jak by na ziemie obok siebie potem wyglodało to jak by :| paliwo wlewał jesli to samot :) ale dziwnie to wyglodało i poruszały sie te statki symetrycznie dziwnym ruchem :|||||||widział ktos moze to tez?????????? prosze pisac

"impulsu antymateryjnego partykul"(particle beam and laser guns), No ale teraz dowaliles - particle to czasteczka a nie partykula (choc wzielo sie to z lacinskiego to w jezyku polskim oznacza tylko czesc mowy tak jak jakis zaimek czy orzeczenie). Nie bierz sie proooooooooosze za to tlumaczenie bo widac ze wygladalo by to tak: preservatives - prezerwatywy competition-kompetycja eventually-ewentualnie ordinary-ordynarnie PS juz nie pierwszy raz widze takie twoje "blyszczenie"

idż do cholery lolku do kwadratu.twoja wiedza o zjawiskach UFO i o skalarnych tajnych broniach rosyjskich, opisanych w setkach portali wojskowo-ufologicznych USA na wręcz tysišcach stron to wielkie nul i nie zamierzam z Tobš wchodzić w żadnš polemikę.

Placzesz?

lolek nie sraj bluszczem :)))))

http://www.etcontact.net/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.