Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Widziałem dziwny obiekt
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Witam Widziałem dziwny obiekt latający 10 czerwca 2003 roku, ok. godziny 10 rano w Katowicach. Niestety nie zrobiłem zdjęcia, ani go nie nagrałem (zanim poszedłem po aparat już był za wysoko i ledwo go widziałem). Był on kształtu spodkowatego, kolor miał metaliczny i odbijały się od niego promienie słoneczne. Na pewno to nie był ani samolot, ani chelikopter, ani balon. Startował jakby z lotniska sportowego w Katowicach, ale puźniej tam dzwoniłem i otrzymałem informacje że nic tam o tej godzinie nie startowało. Unosił się dość wolno i dość pionowo.

Napisałeś że startował jakby z lotniska sportowego a Katowicach czyli chyba ,ugłbyś mniejwięcej określić wielkośc tego obiektu. Jak byś mugł podaj też kierunek w którym się udał.

Skoro stamtąd startował to czemu nikt nic nie widział oprócz Ciebie? Kurcze, szkoda,że nie przyleciał do Żor, moze bym się tak nie nudziła na lekcjach...

Nie wiem czy nik tego nie widział. Ja mieszkam dość wysoko (na 12 piętrze) a lotnisko jest ok 3 km ode mnie, ale nie wiem czy startował z lotniska. Leciał prosto w góre, tak długo aż całkowicie znikł.

moze - w takim razie - byl to helikopter, który startowal z jakby-nie-lotniska, lecacy pózniej nie dosc pionowo i nie dosc wolno, zebys mogl go rozróznic ;)

PEWNIE SĄSIADOWI DYSK WYPADŁ I TO WŁAŚNIE WIDZIAŁEŚ

Hahahahahaha dobre,dobre :) Biedny sąsiad, pewnie już tego dysku nie znajdzie jak zaleciał aż 3 km od jego mieszkania :) Ale tak na poważnie, to nie wydaje mi się,że mogłes widzieć coś dość dobrze co było 3 km od ciebie.Z tej odległości, kształty itp. rzeczy są bardzo zniekształcone i nie wyglądają jak w rzeczywistości, ale być może było to coś nie z tej ziemi :)

hehehehehe dobre świchu dobre!!! tego jeszcze nie było! =]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.