| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Piorun kulisty | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
|
Jestem bardzo ciekawy jak to zjawisko wygląda. Jeśli ktoś przeżył spotkanie z piorunem kulistym to może o tym opowiedzieć z chęcią przeczytam. Prosiłbym także o foto takiego pioruna, adres e-mail bądź co kolwiek o z nim związane.
p.s. zamieszczajcie linki do stron ze zdjęciami pioruna kulistego i całą resztą.
Pozdro
|
|
|
o co chodzii???????????yyyyyyyyyyyeeeeeee???hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
jak nie wiesz idioto o co chodzi to najpierw sie dowiedz a potem sie wypowiadaj!!
Jezeli chodzi o ten piorun to sama sie z tym nie spotkalam ale babcia opowiadala mi o jakiejs znajomej ktorej sie to przydarzyloPonic nagle to cos sie pojawili o zabilo na podworku krowy!!Ona raczej bardziej ubolewala nad tymi krowami niz samym dziwnym zjawiskiem
To poprostu jakas energia ktora sie nagle skads wydobywa ,jakies rozladowanie pradu...
|
|
|
PIORUN, wyładowanie elektr. w atmosferze ziemskiej; zachodzi wewnątrz chmury burzowej, między chmurami lub między chmurą a powierzchnią Ziemi; towarzyszy mu efekt świetlny (błyskawica) i akust. (grzmot).
Oto moje zdanie, a zobaczyć go chciałbym, albo na zdjęciu albo w telewizji.
|
|
|
z piorunem kulistym to ciężko trochę, bo występuje on ponoć tak często, jak... deszcz na Saharze ;-)
|
|
|
nie przesadzajmy...
Na strone http://laur.fm.interia.pl/wyladowania.html jest zdjecie czegoś ,co podobno jest piorunem kulistym. Sami zobaczcie...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |