Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Witam Chcialabym sie dowiedziec czegos w temacie karmy. Ostatnio czesto slysze o tym i gdyby ktos chcial sie podzielic swoja wiedza na ten temat to bylabym wdzieczna. Pozdrawiam Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

A co cię Dorotko interesuje? Wpływ karmy na nasze życie? Karma i przeznaczenie? Zobowiązania karmiczne - pochodzenie...? Czy coś innego z tego zakresu? Te tematy przewijały sie przez forum, gdybyś troszkę poszperała - coś tam znależć się da. Poza tym książeczki bardzo ładnie opisują te sprawy. Ja swoje zobowiązania karmiczne już pospłacałam. Niestety ktoś, kto miał wobec mnie długi karmiczne, nie spłacił ich i jeszcze nazbierał sobie punktów karnych całą furę. Procent urósł. Moja karma związana z blizniaczą duszą nie do końca się wypełniła. Spotkałam ją (jego). I było to coś niesamowitego: rozumienie się bez słów, takie same myśli, ... Od razu go rozpoznałam. Każde jego słowo dawało mi tyle energii. Jednak nie narzucałam się. Miło było się spotkać. Ten ktoś ma jeszcze inne zobowiązania (również karmiczne). Więc musimy na siebie poczekać do następnego wcielenia. Nie chcę nawet przyjażni, żeby niczego nie komplikować. Jest mi i tak lekko na duszy, bo go spotkałam. :) I wcale nie trzeba się od razu zakochiwać, żeby poczuć to wielkie szczęście. :) Związek dusz jest niesamowity i nie do opisania. Poczekam, bo warto. Żeby dwie dusze mogły być ze sobą w pełni szczęśliwe - muszą się do tego przygotować, czyli pozbyć się zaległości (zbędnego balastu "karmicznego").

"Obiekt" Jest piekniejszy od Apolla To jest wlasnie Boga wola Za wlos kazdy, rzese chwal go To od Boga ma za darmo Oczy tez ma jak ruczaje Kazda dziewka przed nim staje Twarz wyryta jak z kamienia Nawet usmiech jej nie zmienia Tors z trojkata powstal gibki By przytulac mogl kobitki Nogi dlugie i sprezyste Do chodzenia oczywiste Rusza sie, jak kot na lowach Tylko, ze czupryna plowa Dzwieczny glos ma i kaszelek Nie uzywa zadnych szelek To jest obiekt moj jedyny Jaki powstal z ludzkiej gliny Wiec do nieba go zabiore Tam zrobimy z tego sfore. Goska. 2003

Dzieki, poszperam. Ale chodzi mi o to jak ma sie dowiedziec jakie dlugi karmiczne mam i jak je splacic. Tak na chlopski rozum. Nie jestem jeszcze zbyt obeznana w tym temacie i chce sie dowiedziec czegos. Bardzo mnie to zainteresowalo. Dzieki za odpowiedz Pozdrawiam

Moge podac pewne konto bankowe do splat wszelkich dlugów karmicznych :P

Wina tuska

alkazam:
Moge podac pewne konto bankowe do splat wszelkich dlugów karmicznych :P
bedzie wiecej na szalwie :)? X High Hitler X

http://www.youtube.com/watch?v=DbbPtxVdEOY

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ok, czekam na detale. zaraz puszcze przelew. tylko w jakiej walucie? zlotowki, euro, dolary czy funty? a co do szalwii to podobno rumianek tez daje kopa.

dobra:
chodzi mi o to jak ma sie dowiedziec jakie dlugi karmiczne mam i jak je splacic
Musisz najpierw poznać swoje wcześniejsze wcielenia, błędy wtedy popełnione, jakich spraw nie załatwiłaś, może ktoś czegoś od ciebie chciał i tego nie dostał, a teraz w nowym wcieleniu się upomina (tak jak u mnie), może coś obiecałaś... Najlepiej "rozpracowywać" poszczególne dziwne sytuacje trudnie do zniesienia, zadziwiające i wbrew logice się zdarzające w tym wcieleniu. W ten sposób dowiesz się, jaki wpływ na obecne sprawy miała "przeszłość twojej duszy". Ze spłatą sprawa jest prosta, ale zależy od problemu i sytuacji w jakiej się znajdujesz i sytuacji w jakiej powstał dług. :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.