Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
każdy chciałby...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

czytając wasze wpisy odnoszę wrażenie,że każdy chciałby...potrzeba wiedzenia więcej, czucia czegoś metafizycznego,frustracja wynikająca z braków przekłada się na rzekomą podświadomość... kreujecie rzeczywistość niosąć przesłanie, którego nie macie.rzeczywistość jest taka,że trzeba iść do pracy, słuchać szefa, arbeit i mała szansa na przyjemności, więć można wieczorem popuścić wodze fantazjiCi, którzy czują i wiedzą coś więcej, nie dzielą się na forum swoim odczuciami ...każdy chciałby...

czyżby nastepna osoba z projektu G O Ś K A :P.
matteo:
każdy chciałby
nazwa tematu niezrozumiała jak dla mnie, bardziej by mi pasowało ,,niespełniona rzeczywistość'' , ,,nierealne marzenia'' :)
matteo:
kreujecie rzeczywistość niosąć przesłanie, którego nie macie
tak kreujemy rzeczywistość dzieki bogu:) , przesłania nie niesiemy bo zaden z nas nie jest mesjaszem czy kimś temu podobnym. My dzielimy sie wiedzą, doświadczeniem.
matteo:
rzeczywistość jest taka,że trzeba iść do pracy, słuchać szefa, arbeit i mała szansa na przyjemności, więć można wieczorem popuścić wodze fantazji
tak rzeczywistość jest taka, szkoda że jest tylko iluzją która rozsypie sie jak lustro. dzieki nam i wam tobie matteo ta rzeczywistośc jest taka tzn. zgubna. rzebys wiedział z tą fantazja gośka wymiata :)
matteo:
Ci, którzy czują i wiedzą coś więcej, nie dzielą się na forum swoim odczuciami
oj dzielimy sie dzielimy uczuciami, talentami itd. widocznie to przez twoje lenistwo tego nie znalazłes niewiem czemu ale czuje tu obecnosć gośki w tym poscie matteo, znajoma ,,nowomowa'' :)

Niemal wyczerpująca odpowiedź Ocelocie. Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
Niemal wyczerpująca odpowiedź Ocelocie.
a co nie dobrze napisałem??:) nastepnym razem moge mniej napisać pozdro za pozdro

Dobrze,napisane...:) i w sam raz nie za dużo nie za mało:)

Ocelot:
a co nie dobrze napisałem
dzięki że załatwiłeś sprawę tej czkawki. Bo to jakiś niespełniony twórca Jak zaczyna myśl i nie może skończyć to jakiś duży problem. To chyba jakaś skleroza i problemy z pamięcią. Kiedyś to zwalano że gościu za dużo jajek je. Nie wiem, Raptor może byłby coś mocniej pojechał albo coś dodał dlatego ujął to że niemal wyczerpująca. Pozdro.

Rozumiem Matteo, że Ty też chciałbyś... ale coś Ci nie pozwala, doskwiera... pewnie ten "szef" w pracy :) Tylko, że praca nie może być najważniejszą rzeczą w życiu człowieka, bo inaczej rzeczywiście można... zwariować. Są też tacy, którzy bardzo szybko po przejściu na emeryturę umierają, bo nie mają już celu - ich życie traci sens, staje się nudne. Tzw. rozwój duchowy trzeba pogodzić z tzw. rzeczywistością, bo inaczej co to za sztuka? Prawdziwy rozwój duchowy powinien pomagać w codziennym życiu, w stosunkach międzyludzkich, sprawiać że wszystko staje się proste, dawać zrozumienie, a nie być rodzajem ucieczki. Z własnej obserwacji mogę powiedzieć, że ludzie "stąpający twardo po ziemi" są nudni, bardzo przewidywalni, "sztampowi", mają bardzo ograniczony zasób zachowań i reakcji, i są cholernie "nieruchawi". Trochę chaotycznie coś tam napisałeś Matteo, ale mam nadzieję, że Cię zrozumiałem - jeśli poruszasz takie tematy, to znaczy, że się rozwijasz :) Przeczytaj ten artykuł: http://rozwojosobisty.wordpress.com/2008/06/18/czy-duchowosc-jest-ucieczka-od-rzeczywistosci/ i koniecznie zapoznaj się z komentarzami :) Pozdrawiam :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

matteo:
nie dzielą się na forum swoim odczuciami ...każdy chciałby...
no właśnie mogło by być coś więcej rozwinięte tej myśli matteo po kliknięciu na siebie- na forum od 4 lipca- napisał 4 posty i teraz założył temat mógłby sam troszkę o sobie więcej zanim ....zagarnie nasze odczucia :-) fakt że dziwnie to wygląda :-) przez Gośki spamy staliśmy się przewrażliwieni i hermetyczni kupę obżerania jest przez czasem głupoty do n silnia, przejawy radosnej twórczości itd... co chyba zaszczuło w nas emocje w rodzaju znużenia, gniewu, niechęci- może to trącić we wzajemnych stosunkach( jeśli chodzi o komunikacje na forum :-))) ) z czasem dlatego warto by na ten temat popisać i znaleźć konsensus sprawę by załatwiło wyświetlanie ip albo coś takiego- jakaś lokalizacja czy parametry kompa wyświetlane jak przy nie których forach- ale tu niestety nie mamy nawet edycji :-) nikomu raczej nie opłacało by się zatrudniać informatyka dla tych kilku osób obżerających się z gosiunią by ułatwić deko życie no nic- pozostaje wierzyć że kobiecina zrozumie złożoność problemu i reperkusje z tym związane GOŚKA- tajny rządowy projekt dezinformacji internetowej środowisk forum opiniotwórczych :-))))) tak to będzie wyglądać osiądę kiedy i zbiorę materiały i napisze ten temat :-) gosiunia od stycznia aktywnych tematów na których coś się działo ma założonych w tym roku 41( 5 stron po 30 tematów daje jakieś blisko 30% założonych przez nią wszystkich tematów) dalej nie chciało mi się liczyć statystyki mówią same za siebie- profil psychologiczny osoby niesamowicie zmiennej, impulsywnej, z problemami emocjonalnymi co widać po treści postów jak i natury napadowej bez poczucia zahamowań( ilość tematów- bzdurnych i tych lekko wartościowych) daje ten obraz osobę faktycznie chorą lub PROJEKT w/w

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

http://rozwojosobisty.wordpress.com/2009/01/04/buddyzm-i-fizyka-kwantowa-a-wypalenie-zawodowe/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

matteo:
Ci, którzy czują i wiedzą coś więcej, nie dzielą się na forum swoim odczuciami ...każdy chciałby...
Matteo! Chyba masz się za osobę bardzo wywyższoną ponad innych. Uważasz, że jesteśmy frustratami nie radzącymi sobie w pracy i z tego powodu wieczorami sobie fantazjującymi. Napisz, o co ci chodzi, bo ja też nie bardzo rozumiem. Co twoim zdaniem każdy chciałby? Rozwiń myśl, żebyśmy wiedzieli, czego chcesz, co myślisz. Jak nie masz zamiaru mówić jasno i konkretnie, nie zaczynaj tematu. POZDRAWIAM :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.