Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
sny...prorocze...dziwne...świadome
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 84

Sen...Przypomniał mi się sen, który śnił mi się ok. miesiąc wcześniej. Jestem w swoim domu, śpię. Pojawia się „istota”, która spokojnym, niskim, przyjaznym głosem zachęca mnie do tego żebym spróbował opuścić ciało. Czuję lęk, ale ciekawość i chęć doświadczenia OBE bierze górę nad obawami i zaczynam powoli opuszczać swoją „powłokę’’…Po chwili stoją obok swojego łóżka, ale widzę także siebie śpiącego. Bardzo dziwne uczucie, czuję się wolny spokojny a zarazem przerażony tym, co się stało. Nagle przez głowę przebiegła mi myśl, że nie powrócę do swojego ciała, zaczynam się coraz bardziej bać, i po chwili budzę się w świecie realnym.

Miałem Sen http://www.hot.ee/mamik3/2m.jpg A potem kolejny ... http://smok13.w.interia.pl/galeria/big/big_10.jpg Wczoraj , a raczej dziœ odwiedził mnie Duch mojej zmarłej rok temu Cioci . Zapytałem się jej gdy mnie odwiedziła , co ona tu robi ? przecież nie żyjesz Ciociu! Ciocia - "Przyszedłam Cię odwiedzić , dawno nie widziałam" Ja - "Co zamierzasz potem Ciociu? w twoim domu mieszkajš juz inni ludzie" Ciocia - "Zakończyłam jeden Etap Tam , teraz będzie kolejny Arielu" Chciałem powiedzieć jej coœ czego nie pamiętam teraz .. Nie mogłem wymówić słowa , straciłem głos , walczyłem ze sobš by powiedzieć , nie mogłem . Wtedy odwróciła się i wyszła z pokoju . To u góry to lekki żart . Wiem , tzn. czuje.. że może mnie zabrać Tam na Stałe ! Dziœ w nocy poproszę Jš by przybyła i mnie zabrała Tam na Drugš Stronę . ech nie wiem czemu to piszę , moze dlatego ze nie mam do kogo się odezwać , może dlatego że widzę jak wszystko znika w mym życiu .. nie ważne . Fajne tu były chwile na tym forum ... pełno Ciepła , Serdecznoœci .. tak czy siak zostawiłem œlad , że byłem tu jako ariel . Znikam . Agnieszko ten Anioł nie zapomni gdy odejdzie .. http://smok13.w.interia.pl/galeria/big/big_06.jpg

œnicie czy nie?????;-)....

To ze ktos ma dziwne sny i stara sie je zrozumiec nie znaczy ze jest nie wierzšcy!!! Ja jak najbardziej jestem osobš wierzšcš ale wierze ze sny moga miec jakis przekaz.To nasza podœwiadomoœc jest tu głównš winowajczyniš dziwnych snów. My prubujemy je jakoœ odebrać!Jestesmy tylko ludŸmi!!! To nie jest grzech!!! Nie wszystko co niewyjasnione jest złe i ma zwišzek z diabłem i złymi mocami!!! Może te sny pochodzš od Boga? Tego nikt nie wie!!! Dlatego nie przesadzajmy!!! Pozdrowienia dla wszystkich!!!

mnie sie kiedys snilo ze slysze muzyke zespolu ktory bardzo lubie tzn. deine lakaien a utowr ktory slyszlam w tle to `generators`..ale ciekawsze bylo to ze ja wtedy bylam gdzies w przestrzeni kosmicznej..potrafilam latac....podazalam droga ktora wyznaczala biala wstega..doslownie tak to wygladalo..droga zaiweszona w przestrzeni kosmicznej, cala biala...raz unosila sie wysoko w gore a raz opadala w dol.....ja leciala wzdloz tej drogi ale nie dotykalam jej...czulam sie troche jakbym jechala kolejka..raz sie unosilam w gore a raz w dol..... drugi sen tez byl dosc ciekawy....bylam w miejscu ktorego nie znam...ale cos mowilo mi ze to islandia...szlam gdzies ..do jakiegos ogrodu...po drodze zobaczylam jezioro...woda byla spokojna..jezioro nie bylo zbyt duze...ale bardziej zaciekawilo mnie to co zobaczylam nad jeziorem...to bylo swiatlo unosilo sie nad powierzchnia wody..nie bylo zawieszone wj ednym miejscu ..raczej zachowywalo sie jak motyl ktory fruwa nad laka i nie wie gdzie usiasc....to swiatlo skladalo sie z kilku kolorow...jednym z nich byl blekit....to wygladalo troche jak fragment teczy....stalam nad jeziorem i przygladalam sie temu..potem poszlam dalej szukac ogrodu..i znalazlam go..a w nim krzew kwitnacy na zotlo..na kwiatach pelno bylo pszczol...krzew byl pod czyms w rodzaju klosza bo podobno byl bardzo delikatny i bez tej ochrony zwiedl by...ja moglam na chwlke podniesc ten klosz i przyjrzec mu sie z bliska ale musialam to zrobic delikatnie zeby go nie zniszczyc.... obok byla tez moja kolezanka,ktora sie pojaiwla nie wiadomo skad..jak to we snie...tyle:) snilo m isie to jakis czas temu ale zapamietalam...kiedys prowadzilam dziennik snow... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 84
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.