Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy przyjda przeszukac dom
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

wzięte z chomika: Kiedy przyjdą przeszukać dom, Ten, w który mieszkasz chłopie, Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, I na płytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami staną, i nocą Nakazem w dłoni w drzwi załomocą - Wiesz o jaką im chodzi zbrodnię? Ściągałeś pliki przez dwa tygodnie. Już przed twym domem setki są glin, Dokąd uciekać? Chyba do Chin. A wszystko przez to, że owe dane, Wprost z Ameryki były pobrane Co czyni z ciebie kogoś gorszego, Niżli mordercę wielokrotnego... Kiedyś przyjdą na pewno pogrzebać ci w kompie może się zlitują, w co szczerze wątpię, jak GROM w nocy przez dach się wkują, płyty połamią, save'y skasują, pójdzie się j**ać w Fifie kariera, znów w nfs'a startujesz od zera, choć w call of duty wojnę wygrałeś, choć wiele nocy przez to zarwałeś, brak u nich skrupułów, litości nie mają, za dyskutowanie zarobisz pałą, nie pomogą płacze ,ani lamenty cały twój hardware w foli zapięty, już biurko puste, już wiatrak nie huczy może mnie w końcu to coś nauczy, mijają godziny, mijają dni, chyba oszaleje, wciąż komp mi sie śni, dzwonie na pały, może cos da sie załatwić, jakiś glina mówi: musze pana zmartwić, tutaj jest Polska, tu cuda się dzieją, kompa pan oddał przebranym złodziejom, jaki jest morał mojej definicji? nigdy, przenigdy nie ufaj ...... Policja czesto mowi o pomylce i dlatego swoje oddzialy moze nazwac przebranymi bandytami ! Niezawodnym eliminowaniem niewygodnych ludzi dla rzadu, jest wyslanie do nich policji, ktora ich zastrzeli we wlasnym mieszkaniu przez pomylke. Tak to sie tlumaczy opinii publicznej. Zawsze myla im sie domy i mieszkania !!! Spore doswiadczenie w tym zakresie ma policja w Australii. W Polsce tez juz o tym slyszalam. Pozdrawiam. Goska

Władysław Broniewski,Bagnet na Broń ! aluzja do dwóch nocnych rewizji obcych wywiadów w moim mieszkaniu... i spotkań o 24.40 z kręcącymi się wokół domu Chińczykami i ruską grupą sabotażowo - szturmową.. ...kiedy przyjdą podpalić twój dom ten, w którym mieszkasz - Polskę, kiedy rzucą przed siebie grom, kiedy runą żelaznym wojskiem i pod drzwiami staną , i nocą - kolbami w drzwi załomocą - stań u drzwi. Bagnet na broń! Trzeba krwi!

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

A teraz uwazaj, zeby sie ktos nie rzucil pod Twoj samochod. Moze tez zostac rzucony. Mozesz miec trudnosci z udowodniem, ze go nie przejechales Ty. Pamietaj, ze alkohol w organizmie zjawia sie na zawolanie !!! http://www.redakcja.newsweek.pl/Tekst/Polityka-Polska/532374,Dostalam-taki-list.html
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.