| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pomoc pilnie potrzebna!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
|
Witam... Chciałam zapytać jakie jest prawdopodobieństwo przepowiedzenia liczb do głównej wygranej w dużego lotka? Jestem osobą młodą a moje życie jest bardzo skomplikowane już nie wiem jak sobie poradzić z tym wszystkim. Mam 22 lata a czuję że moje życie już się kończy... Proszę a raczej błagam o pomoc muszę mieć pieniądze na spłatę długów w które się wplątałam....
|
|
|
Najgorsza rzecza jaka kiedys uslyszalam bylo nabijenie sie mojego kolegi z pracy z bezdomnych rumunek ktore zbieraja z BIG ISSUE. Big Issue what fuckig big, big issue? what big?, what???
Jeszcze zobaczymy kto bedzie big issue. Czy on czy te biedne kobiety.
|
|
|
|||
|
nie miej złudzeń tu nikt Ci nie pomoże tylko nadziei narobią
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Nie byłam dzis pod kościołem by wesprzec kogos... ale robiłam to nieraz.. jestem w pracy wiec cizeko mi wyjsc.. ale zapewniam ze po pracy pojde i powiem ze wsparcie od aigora.. bo tak napprawde nie wazne od kogo ale by pomcoc...prawda?
Piszesz ze jak ktos ma klopot ma napisac...stad mój mail... jestem w ciezkiej sytuacji sercowej.. jestem po rozwodzie ale to stara historia nad ktora nie ubolewam...
ubolewam nad faktem iz od miesiaca mieskam z kims kto zostawil dla mnie zone i syna i dom... ale strasznie teskni... kopcham go bardzo ale nie chec by cierpial.....czuje ze wroci do rodziny ...ale nie na dlugo... i wroci do mnie... ale czy tak bedzie? jak ja to zniose....jesty moim zyciem..moja miloscia jakiej nigdy jie3 mialam i niegdy tak nie kochalalam... powiedz jak sie nasze losy potocza..chce znac prawde nie kjlamstwo by zamydlic oczy...stapam twardo po ziemi... jednak nie chce go stracic
|
|
..Myśl o tym co prawdziwe...Mów szczerym sercem... Lyssa1975 |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
dziękuje Zbyszku:)
|
|
|
Powiedzcie m i gdzie mam szukac odpowiedzi jak zadałam pytanie w zakleciach?
|
|
|
mysle, ze sama mozeszsobie na nie odpowiedziec;)) pozdrawiam:) wplatalas sie w niezla aferke;))
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||
|
13 i 8
spore chłopaki, starszy jeszcze chwila i będzie równy ze mną, już ma czasem humory, ale dumny jestem bo widzę że to lepsze kopie :-)
z eks się w miarę dobrze dogaduje- przestała mi szkodzić- może dlatego że mieszka dalej u mnie :-/) - i nawet zadowolona gdy dzwonie- to już coś. Układa sobie teraz związek na podwalinach wiedzy po rozstaniu- zmądrzała, wie co wyszło nie tak, kiedyś powiedziała kilka zdań po których zobaczyłem że to wszystko miało sens. Byłem dumny, jak ojciec który karze ale krzywdy nie robi i widzi poprawę.
to było zamknięte koło które się zacieśniało, robiła źle i nie chciała ani tego zrozumieć ani potwierdzić- w środku koła patologia, więc wyskoczyłem,
całe życie spotykały mnie przykre rzeczy- przestałem się użalać mimo że leżący byłem skopany- i prawie wiem co to było, dziś nie ma to dostępu do mnie i sam potrafię coś dać od siebie, to ja dyktuje prawa i zasady, czasem próbuje otwierać innym oczy gdy trafiam na podobny wzorzec ale to ciężkie
złość, i zazdrość do tego strach to rzeczy poprzez które TO COŚ w nas wchodzi, skopie tyłek lub osaczy i czeka na nasze błędy- wielu się zatraca i nie ma wtedy mocnych- od takich żuczków jak ja czy Ty- po władców tego świata
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |