Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MOŻECIE MI TO WYTŁUMACZYĆ
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

W TAMTYM TYGODNIU MĄŻ WRÓCIŁ Z PRACY PÓZNO WIECZOREM JA WYSZŁAM DO KOLEŻANKI, W SUMIE SZŁAM SPOKOJNIE PRZEZ LAS WYDAWAŁO MI SIE ŻE WSZYSTKO JEST OK, JEDNAK TERAZ ZDAŁAM SOBIE SPRAWE Z TEGO CO SIE STAŁO - JESTEM W CIĄŻY, MĄŻ MYSLI ŻE SIE SKURWIŁAM ALE TO NIEPRAWDA JA TYLKO WYSZŁAM DO KOLEŻANKI I PO DRODZE ZASZŁAM W CIĄŻE NIE WIEM JAK..... POMOCY POWIEDZCIE MI JAK TO SIE MOGŁO STAĆ

Moze juz przed wyprawa do kolezanki bylas w ciazy. Bardzo czesto poczatek ciazy jest trudno ustalic.

Odpowiedz sobie na pytanie.... kiedy kochałaś się ostatnio i z kim.... ale najważniejsze że skoro jesteś w ciazy to się to tego przygotuj... psychicznie... chyba że nie chcecie miec dziecka ;)

haarp haarp i jescze raz haarp, no chyba ze ci ufo porwalo i odbylo stosunek, buhehehe

napewno ciupakabras cie zgwałcił

Agatko, popieram Strumyka, pomyśl kiedy odbyłaś ostatnio stosunek z mężem. A tak przy okazji nie chce mi się wierzyć, że zaszłaś w ciąże tak sama z siebie. Musi być jakiś powód i ty wiesz jaki...

Agatko bez obrazy, ale Ty chyba najlepiej powinnas wiedziec kiedy to sie stalo :) trzymaj sie cieplutko
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.