Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
aliens, God i te inne sprawy..ZAPRASZAM
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

chvcialbym przypisac ten temat informacjom o istnieniu cywilizacji pozaziemskich o GOD'zie i to prawie wszytko. jestem prawei pewien ze niejeden z was myslal o tym co jest dalej po zyciu c,czy istnieje niebo i pieklo. OK i teraz nasuwa mi sie pytanie czy NIEBO jak to sie okresla raj, i tutaj wtracam swoj osobisty domysl czy istniej i dzie jest?? czy jest to stan ktory odczuwa dusza ( jezeli w ogole mamy dusze) czy jest to miejsce , jezeli jest to miejsce too.. gdzie to jest? jezeli pisze sie w bivbli i Ze jest to to w nieibe to wszyscy wiemy ze neibo to KOSMOS , kosmos to inne planenety wiec czy neibo to nie jest przypadkiem palaneta na ktorej mieszkaj obcy?? KUR*a jaki ja jestem glupi . gadanie bez sensu ale..... niebo to niebo ?? wiec dzie trafiaja dusze ( podtrzymuej fakt ze nie do konca wiem czy dusza to dusza naprawde tzn czy ona naprawde jest czy jest to tyulko odczucie bo przeciez moz moze emitowac rozne neytony i my neutrony odczuwamy jako ,dusze czy terz oczuwanie jej ? to jeden z tematow ktory chcialem opsiac teraz drugi czyli troche o BIOLOGY i o humans ok\ej zaczynam jest se czlowiek GOD go stworzyl , rzadzi on nad zwierzetami , weic dlaczego odczuwa braki, mysli, odruchy jak zierze?? np. stres samca przed innemy samcami, (czasami) rywalizowanie o laski. to naprawde jest to samo okej tyle pisania kazde odpowiedzi nawet te zle z szacunkiem przeczytam adios ewrybodi! [%sig%]

Heh. i to jest właśnie problem całej ludzkości, ktora nie dana nam jest pojąć... Człowiek został stworzony w taki sposób by nie wiedział o tym...poznanie prawdy to raczej "nagroda"Człowiek nie wiadomo jakby się starał i jakie technologie by poją to do końca nie pojmie naszej egzystencji... Musimy być cierpliwi. ______PozDraWiaM.

Heh... nie pojmie bo jest za głupi. I chwała Bogu że nas zbyt głupimi stworzył bo jakbyśmy wiedzieli wszytsko to byśmy nie mieli po co żyć... Pax:)

KOLEGO BART CZY BRAT,... POWYŻSZE ROZWAŻANIA TO CHYBA NIE DLA CIEBIE, PRZYNAJMNIEJ NA TYM ETAPIE ROZWOJU INTELEKTUALNEGO. OTÓŻ ŻLE WYSŁAWIASZ SIĘ PO POLSKU, W DODATKU PISZESZ Z BŁĘDAMI I BEZ SENSU WTRĄCASZ SŁOWA ANGIELSKIE. JA ZNAM KILKA JĘZYKÓW, ALE Z WYJĄTKIEM JEDNEGO, W ŻADNYM NIE MOGĘ WYPOWIEDZIEĆ SIĘ TAK JASNO JAK W JĘZYKU OJCZYSTYM. JEŚLI PISZE SIĘ TAK NIECHLUJNIE, NIESTARANNIE, ZNACZY TO, ŻE MASZ NAS WSZYSTKICH W D... I ODPOWIEDZI NIE OCZEKUJESZ. A SZKODA, BO TO TEMAT WIELCE INTERESUJĄCY. PISZĘ WIĘC DLA INNYCH. OTÓŻ W TYM ROKU STUKNĘŁO MI 57 LAT. NIGDY NIE CHOROWAŁEM, JESTEM SILNYM MĘŻSZCZYZNĄ, A W TYM ROKU LATEM POCZUŁEM, JAKBY KTOŚ WYPUŚCIŁ ZE MNIE OK. 30% SIŁ ŻYCIOWYCH. ZDUMIEWAJĄCE DOŚWIADCZENIE. CZY TO DUSZA POWOLI OPUSZCZA MOJE CIAŁO, NIE WIEM. MOŻE JESZCZE DODAM TYLKO, ŻE NIE WYGLĄDAM NA SWOJE LATA.

Franko ,-powiem tobie o pewnej sprawie pewnien gość [robotnik] nie zainteresowany sprawami ezoteryki i podobnymi ,-opowiedizał co nastąpiło ,w chwili odejścia jego zony z tego padołu,-w tym samym momencie on był od swej żony oddalony ,-ale nagle miał wyrażne odczucie jak [coś] z niego wychodzi. to było tak jakby ktoś spuszczał z niego jakąs energię ,przez stopy kiedy zaczeło się wypływanie tej [rnergii] to on akurat szedł ,ale zatzrymał się i uchwycił ponizej pasa ,-chciał by owa energia została w nim -tak wyrażnie to [coś] odczuł. Po kilku latach mnie coś podobnego spotkało ,dokładnie takie coś jak tego starszego znajomego. póżniej dowiedziałem się że opdeszła moja [dobra] znajoma,która mieszkała wiele kilometrów odemnie. przepraszam za błędy ort.,które robię stadami. inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy,-duch

aliensi stworzyli Chrystusa i NMP i to jest największą tragedią naszego Kościoła I Papieża i tysięcy zabobonnych Polaczków i starych polskich zahukanych wiejskich bab...rozmodlonych w swojej piramidalnej głupocie...

nie nie nie. drogi franco .... po pierwsze o jakim etapie rozwoju mowisz ja k nawet nie znasz mojego rozwoju intelektualnego. nie mam nikogo w du...... wrecz przeciwnie szanuje wszystkie wypowiedzi takze twoja chyciaz chciales zaznaczy twoja wyzszosc ------> ,,JA ZNAM KILKA JĘZYKÓW" & -----> NIGDY NIE CHOROWAŁEM, JESTEM SILNYM MĘŻSZCZYZNĄ, wiem ze niby jest to stwierdzenie faktow ale... jednak odczucia podaczas czytania twojey wypodzwiedzi sa neico inne... wtracam słowa angielskie w texcie ponwieaz w jezyku mlodziezowym sa one modne i wiekszosc nastolatkow stara sie byc takimi jak reszta.... oczywiscie bez przesady a teraz cos na temat : japonski robot dentaku napisał ze.. ,,,,,,,,,,,,,,,,aliensi stworzyli Chrystusa i NMP i to jest największą tragedią naszego Kościoła I Papieża i tysięcy zabobonnych Polaczków i starych polskich zahukanych wiejskich bab...rozmodlonych w swojej piramidalnej głupocie"""""""" jakie masz na to dowody?? istnieje mozliwosc ze nei mowisz prawdy i wpływasz negatywnie na wiare innych czytelnikow ... ale na ten temat ( o alienach i stworzeniu CHRYSTUsA ) rqaczej \nie bede sie lepiej wypowiadal i brat: jak ty wyobrazasz sobie to co jest po zyciu i .... gdzie znajduje sie raj???? i jak piszesz ze jestem za glupi to napisz dlaczego, a nie wyzywasz osoby ktore wykorzystuja te forum do celowego z niego korzystania [%sig%]

Brat i bart to dwie różne osoby :) :D:D:D:D:D Zabawne głosicie rzeczy :) Pax:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.