| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| paranormal activity | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
czy ktos juz ogladal ja sie balam mowia ze to prawdziwa historyjka. Co sadzicie ? jakby mnie cos takiego straszylo to bym chyba zawalu dostala.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
o nastepny kurde film z USA oczywizdzie... juz wyczytalam na necie ze nie prawda. Cos w stylu podobne do the blair witch project... tylko tym razem cos laske nawiedza w nocy. Ze niby cos jak demon.
Poogladaj ty sie znasz wiec sie usmiejesz:) ja tam zawsze sie boje takich rzeczy :)
|
|
|
Nie oglądam takich rzeczy i w ogóle telewizorni, bo to strata czasu.
Czytam fachowe książki na takie tematy i mam trochę własnych doświadczeń. Interesują mnie dokumenty, a nie sensacja.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol ty zafcesnie impresujesz!!!!
To dopiero od szisiaj sie chleje od rana do naztemnego rana
A tak na serio to jakie macie plany na sylwka bo ja idę do dziewczyny z kolegami i koleżankami bo u niej tylko chata wolna
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
Ja będę imprezował w sobotę - no wiesz... wąskie, zaufane grono ludzi na poziomie, ognisko, las, łono przyrody i te sprawy...
Dziś się wreszcie wyśpię. Wybuchy mi nie przeszkadzają. Chyba w tamtym roku chciałem rzucić okiem na te efekty pirotechniczne, ale postanowiłem, że wcześniej się trochę zdrzemnę... i obudziłem się około godz. 1.30 - już było po wszystkim. No cóż - jak byłem mały, to mnie takie rzeczy podniecały i sam robiłem różne "bombki", a teraz co najwyżej popatrzę ile to ludzie pieniędzy z dymem puszczają.
Życzę Ci Oles dobrej zabawy w towarzystwie fajnych koleżanek :)
I wszystkim ogólnie życzę Szczęśliwego Nowego Roku i... Szczęśliwego Życia i Wiecznego Święta - niech każda chwila daje Wam radość i spełnienie. I niech ten świat się czasem zatrzyma na chwilę i zastanowi nad sobą, zamiast ciągłym szumem zagłuszać sumienie.
Jutro będę wypoczęty, posprzątam, zrobię pranie itp. i poczytam sobie coś wartościowego. W sobotę wstanę rano i do lasu... Yes Yes Yes! :)
Aha - wypić lubię, ale troszeczkę, a tym, co miewają spotkania z kacem polecam najeść się dobrze, nawodnić organizm i wziąć aspargin - przed i po :)
|
|
|
Całkiem fajnie strzelali, a najciekawiej było jak jakiś idiota postawił pudełko pełne niespodzianek :)) nie na tym boku, co trzeba i odpalił. Race zamiast do góry, latały po ziemi i przy ziemi. Jakiś samochód został trafiony, ale rannych nie było. Jak taka rakieta leci wysoko w niebo i tam wybucha, to jest ładny efekt, ale nie uświadamiamy sobie skali tych efektów, a jak coś takiego rąbnie na ziemi, to dopiero robi wrażenie. Dobrze, że się nie położyłem - warto było popatrzeć :)
|
|
|
Wendol do mojej cioci przyjechał przyjaciel (niedługo mąż) i kupił petard za 400 zł.
Ja nie rozumiem jak można tyle pieniędzy wyrzucić w powietrze,
najlepiej wyjść na podwórko i popatrzeć jak ktoś inny strzela
takie 400 zł to można sporo prowiantu kupić ;d;d;d
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
Po prostu duże dziecko.
Może w wojsku nie był.
Wiesz jak się ma czternaście, piętnaście lat to takimi rzeczyma się trzeba bawić najlepiej samemu konstruować bo potem człowiek wie o co chodzi.
Cudze przez kogoś robione zabawki go mało bawią nie imponują. Jak masz tyle lat ile masz to cokolwiek zrobisz to jest duża sprawa i duza radość. A po piętnastym roku to dziewczynki Cię bedą interesowały jak jest z tobą w porządku odłożysz takie zainteresowania ad acta jak syn cie poprosi o pomoc czy wnuki to dopilnujesz aby nic im sie nie stało złego.
Jak ja popatrzyłem na podwórko na którym się jako dzieciak bawiłem to stwierdziłem takie małe?
A kiedyś jak miałem 4 czy pięć lat było takie wielkie. I starczało za cały świat.
Tak jak on jest duży i nie spełniony to jemu teraz tego huku za 400zł też będzie mało.
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Może wyobraźnię trenowałeś.
Najwżniejsze kiedyś wyrosnąć w znaczeniu że na tylę przeżyty i spełniony,
że nię będziesz dziecku kolejki zabierał bo sam chcesz się pobawić,
dobra jeżeli już to wspólnie się pobawicie
|
|
|
a ja klockami lego bawie sie nieprzerwalnie(no może z jakąś 3latenią przerwą) odkąd pamiętam zresztą teraz sprawia mi to nie mniejsza frajde niż kiedyś:)
pamietam jak zbieraliśmy każdego dolara dostanego od rodziny a potem do peweksu ktory mielismy prawie pod blokiem z jaką czcią traktowaliśmy nasze upragnione zestawy:)
zresztą dalej je mam bo wróciły do nas i ciesze sie mogąc je dalej układać z synkiem:)
co do fajerwerek też lubie a nasze w sylwestra latały poziomo sie troszku strachu najadłam
|
|
|
oglodlem film w czoraj po twojej rekomendaci :)i przyznam ze filmie niewiele sie dzieje :),czasem drzwi same sie zamkną czasem slychac jakies pukanie i tak jest przez 75mn filmu^^ ale jesli stworzy sie odpowiedni nastroj i wierzy sie w takie rzeczy to mozna sie przestraszyc ^^ ogulnie cos nowego jak dlamnie 8=/10:)
|
|
Wina tuska |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |