Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Szkoda mi Polanskiego
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Po trzydziestu latach zamkneli go do wiezienia. Przeciez wiele razy wyjezdzal do Szwajcarii w ciagu tych 30-tu lat. Troche dziwne to jest, ze akurat teraz zdecydowali sie pozbawic go wolnosci bez mozliwosci wyjscia za kaucja. Bardzo to dziwne w jego przypadku. Roman Polanski jest rezyserem i moze teraz mialby cos ciekawego do powiedzenia ? Jego zawod moze byc przyczyna do tak surowego traktowania go akurat teraz. Czasy zapowiadaja sie bardzo ciekawe, szczegolnie dla Europy i USA. Barak Obama juz glosno mowi o tym, ze Ameryka musi zostac zislaminiowana. Prezydent Ameryki twierdzi, ze islam jest najlepsza religia. Nostredamus mowi natomiast, ze islam zaatakuje Europe. To sa pierwsze jaskolki mozliwych wydarzen, ktore moga spotkac biale kraje. Okazuje sie, ze poczatkiem tego zwiastuna moze byc fakt, ze Barak Obama jest pierwszym islamskim prezydentem w bialym kraju. Moje jaskolki cwierkaja, ze w Polsce nastepnym prezydentem tez moze zostac ukrywajacy sie islamista, ktory sie dzisiaj podaje za kogos innego. Rzad Swiatowy dazy do ujednolicenia religii na swiecie. Ta religia moze byc wlasnie islam. Koran ogranicza bardzo wolnosc osobista. Sam nakaz medytacji i kilkurazowe odmawianie modlow w ciagu dnia czyni czlowieka bardzo zajetym. Pokora jest najistotniejsza cecha potrzebna w tym wyznaniu. Rzad Swiatowy potrzebuje wlasnie ludzi absolutnie pokornych. Wiele terazniejszych zdarzen w Europie i w USA sugeruje zrezygnowanie z wiary chrzescijanskiej na rzecz wlasnie islamu. Zastanowmy sie, zanim damy sie kompletnie zniewolic. Chrzescijanstwo to przynaleznosc do cywilizacji wolnosci, ktora pozwala zyc w swoim gronie niewierzacym lub wyznajacym inna religie. Moze Polanski mial na ten temat cos do powiedzenia ? Film o Baraku Obamie : http://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY Nostredamus : http://www.gazetaprawna.pl/forum/viewto ... &start=150

hmmm....ten temat wydaje sie powierzchownie bardzo prosty ale tak nie jest. Każdy kij ma 2 końce szczerze mówiąc na początku zatrzymania polańskiego też byłem za jego uwolnieniem może pod wpływem czyichś poglądów zmieniłem zdanie że jednak powinien siedzieć bo ludzie powinni być równi bo jesli komuś z nas zamkli za pedofilie to nikt by go nie tak nie bronił wątpie chodz jestem człowiekiem pełnym nadzieji, ale z 2 strony może polański został wrobiony albo coś innego może go chcieli zamknąc przed zakończeniem swojego nowego filmu który jak dobrze pamietam był o życiu Tomiego Blair'a wiec dosyć bliski temat iluminatów. A jeśli chodzi o jego zatrzymanie USA naparło na szwajcarie że albo sprzedają polańskiego albo bedą musieli te tajne konta bankowe od tajnić kto z wpływowych ludzi je posiada wiec woleli polanskiego za wszelką cene zatrzymac. a co do islamu sami wiemy jak jest islam = terroryzm nikt przy zdrowych umysłach sie nie zgodzi na zmiane wiary ale jest chip. ale każda wiara ma swoje wady jeśli ktoś ją zle odpiera jest duzym zagrozeniem albo 2 zle jej uczy. jesli by dążyli to złączenia koscioła i państwa bedą mieli cieżko skoro tak długo walczyliśmy o podział tych dwóch rzeczy ale wszystko sie da zrobić tak jak z traktatem: podpiszesz to gdzie? tu .....a co to było? to dla twojego dobra

Kontynentalni Europejczycy sa bezbronni. Sytuacja Europy diametralnie sie zmienila od czasu podpisania Traktatu Lizbonskiego. Europa kontynentalna jest praktycznie rozbrojona. Zydzi ktorzy rzadza w Polsce boja sie takiego stanu rzeczy. Moim zdaniem maja racje. W Europie kontynentalnej jest juz 52 miliony samych tylko islamistow. Do tego dochodza miliony ludnosci kolorowej innych wyznan. Wystarczy tylko tych ludzi uzbroic, zeby sie pozbyc rdzennych Europejczykow. Anglikom bylo zawsze trudno zapanowac nad Europa. Kontynentalni Europejczycy byli dla nich zawsze konkurencja w podziwie reszty swiata dla osiagniec bialego czlowieka. Kontynentalnych Europejczykow bylo widac na swiecie i przeszkadzali oni Anglikom w calkowitej dominacji jako bialej rasy. Teraz scenariuszy moze byc kilka, ale ja nie wykluczam takiego, ktory pozwoli Anglikom pozostac w Europie jako jedyna biala rasa czlowieka. Bez oporow beda mogli rzadzic Europa tylko wtedy jak bedzie ona zasiedlona ludnoscia kolorowa. Do tego Anglicy beda dazyc za wszelka cene. Zdaje sie, ze rzady poszczegolnych panstw europejskich tez juz to zrozumialy. Latwiej Anglii rzadzic kolorowymi prezydentami. Afryko-islamista Barak Obama na stanowisku prezydenta USA jest zwiastunem dalszych posuniec na tej plaszczyznie w krajach bialych. W Polsce jest stosunkowo malo ludnosci kolorowej i dlatego wlasnie Polska moze zostac zaatakowana islamskimi rakietami. W innych krajach europejskich wystarczy uzbroic kolorowa ludnosc. Zamieszki wewnetrzne sa inspirowane w kazdym kraju i sa one mile widziane. Trzeba zdac sobie sprawe z tego, ze poszczegolne kraje europejskie nie beda juz widziane na arenie miedzynarodowej. Rzad bez panstwa jakim jest Unia Europejska bedzie godnie reprezentowala Europe bez uwidaczniania tego, co sie w niej tak naprawde dzieje. Jest tylko jeden krok do tego, zeby powstala prasa UE i telewizja unijna. Czy ktos na swiecie wie, co sie dzieje w poszczegolnych stanach USA ? Zniewolenie Europy sie wreszcie udalo. Teraz wystarczy opracowac prewencje, zeby tej wladzy nie stracic. Scenariusze moga byc rozne, ale to wlasnie nad nimi trzeba teraz pomyslec, zeby znowu nie zostac zaskoczonym.

tak jak mówiłem wczesniej temat cieżki i żle go zrozumiałem poczęsci:) ale wrona masz racje co piszesz z tymi wyznaniami i kolorami skóry. my nawet nie bedziemy mieć żadnego słowa wytępiom nas jak myszy. jeśli sie nie ockniemy bedziemy takim nierównym przeciwnikiem jak indianie dla białych, albo aztekowie dla Corteza. eh kurde czasem najlepiej być tempakiem, za dużo już tych newsów i spisków :(

chyba wrona już cie dokładnie rozumiem o co ci chodziło z tym wiarą i wierzeniami, i białą populacja: http://www.globalnaswiadomosc.com/apps/forums/topics/show/1646701-wojna-przeciw-bialym-cz-1- ależ jestem głupi tak musze to przyznać mówiąc o moim motto religijnym: ,,że wierze w boga ale nie w kościół'' wychodzi na to że nie duzo brakowało by mi do satanizmu teraz zatraciłbym kościól a potem i boga, ale chyba jednak kościół nie jest taki zły a każdy może popełnić błedy a nie którym te błedy są narzucane by ludzi od siebie odwracac :( , naprawde cieżko czasem odróżnic zło od dobra a wydawało by sie to tak łatwe a jest to bardzo cieniutka linia. człowiek jest czasami bliski pomieszania ale spróbuje to poukładać :)

Ale bełkot :) Poczytaj lepiej Ocelocie to: http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=119099 Masz tam linki do ciekawych wątków, w których znajdziesz sporo informacji i głębokich, owocnych dyskusji - nawet z Bratem (to braciszek zakonny).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

no wiem że to taki bełkot:) ale da się zrozumieć no mam próbe wiary każdemu sie zdarza :D chłosta nataszy by sie przydała(na rozlużnienie że jestem tak niegodziwy i opieram sie w jaki kolwiek sposób) która była umieszczona pod godłem twojej wendol sekty religijne gdzie miałeś być guru. Ale link sie przydał dużo ciekawych postów, a braciszek widac że ksiądz dobry w tym czemu zawierzył:) pózniej doczytam reszte.

Dzięki Darek że przypomniałeś coś mniej bełkotliwego Tam kiedyś wrzuciłem coś takiego od jednego człowieka. Myślę że to ciekawe. Do analizy o jaki proces chodzi. Fragment książki do religii o zmartwychwstaniu. Za taki fragment zebranych informacji opłaca się chodzić na religię w LO Witnica.. Ale tylko dlatego.. No i może, aby posłuchać www.teologia.w.mp3.pl czy jakos tak ;] Chciałem już się pytać księdza, dlaczego nie zawarto tam nast. cytatu: Oto ogłaszam wam tajemnicę: nie wszyscy pomrzemy, lecz wszyscy będziemy odmienieni. W jednym momencie, w mgnieniu oka, na dźwięk ostatniej trąby - zabrzmi bowiem trąba - umarli powstaną nienaruszeni, a my będziemy odmienieni. (1 Kor 15:51-53). ale jakoś to olałem, gdyż pewnie bym się wciągną w jakąś niepotrzebną polemikę;| Albo bym został nawyzywany od heretyków.

nicze:
Oto ogłaszam wam tajemnicę: nie wszyscy pomrzemy, lecz wszyscy będziemy odmienieni. W jednym momencie, w mgnieniu oka, na dźwięk ostatniej trąby - zabrzmi bowiem trąba - umarli powstaną nienaruszeni, a my będziemy odmienieni. (1 Kor 15:51-53).
Jakiś rodzaj dźwięku, wibracji, fali, przeskok kwantowy do innego wymiaru. Znowu przypomniała mi się moja wizja "akceleratora wymiarów" (taką nazwę usłyszałem) i wykład tego fizyka jądrowego z Moskiewskiego Instytutu Magnetyzmu Ziemskiego. I znowu jestem wręcz zachwycony tym, jak u ruskich oficjalnie łączą ze sobą elementy nauki akademickiej, psychotroniki i religii. To się wzajemnie uzupełnia i mówi o tym samym, ale nieco innym językiem. Można się dogadać, zamiast się kłócić, czyja racja większa i bardziej "mojsza". U ruskich cerkiew prawosławna nie walczy o wpływ na państwo, bo jest jasno określone, że zwierzchnikiem Mikołaja, czy innego Aleksjeja Wszechrusi jest prezydent. U nas mamy "rozdział państwa od kościoła", czyli "państwo w państwie". W sumie kościoły katolickie to "ambasady" państwa watykańskiego i chyba powinny być eksterytorialne? Konkordat, czyli wieczysta, międzynarodowa umowa z Watykanem podpisana - chore. Dobrze, że "koniec świata" blisko :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ciekawe który kraj wybuduje takie urządzenie. Może w którymś momencie może tak zadziałać ten zderzacz hardronów. W końcu jest jego kawałek i moc ma sporą.

Ja widziałem to urządzenie zbudowane jakby ze światła - tego nie zrobili ludzie. Ono działa i "podnosi" (przyspiesza), zbliża stale nasz wymiar do następnego, "wyższego". Jak będą dostatecznie blisko w sensie energetycznym (wibracyjnym), to nastąpi bardzo szybkie połączenie (przeskok). W grze Knights of the Old Republic (KOTOR) było przedstawione coś podobnego, zwanego tam "kuźnią". Kiedyś, zanim jeszcze dowiedziałem się czegoś z tym związanego i zanim skojarzyłem to z innymi elementami "układanki", miałem dwa "objawienia" (nie mylić ze snami proroczymi, których miałem więcej) na jawie. Po prostu siedziałem sobie, rozmyślałem i zadałem wyraźne, konkretne pytanie skierowane "do góry" - jedno dotyczyło "Boga", a drugie roku 2012. Efekt był natychmiastowy - otrzymałem wizje.

Darek wydaje mi się że Ty widziałeś wymiar energetyczny zabawki.; Strona fizyczna jest pewnie prostrza do zrobienia jak się wie o co tam chodzi.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.