Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gadajacy telewizor
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Relacja kolegi: Kiedyś w dzieciństwie a było to jeszcze za czasów kiedy w telewizji był tylko jeden program, wydarzyło się coś, co do dziś jest dla mnie zagadką. Zostałem sam w domu i oglądałem relację, chyba z mundialu, gdy w pewnym momencie obraz zniknął. Telewizor potrafił rozgrzewać się kilka minut i dosyć powoli gasł, pozostawiając kurczące się światło pochłaniane przez czarną przestrzeń kineskopu. Troszkę się przestraszyłem tą nagłą ciszą, gdy po kilku może kilkunastu sekundach, ogarnąło mnie hipnotyzujące przerażenie. Na środku ekranu pojawiła się pozioma kreska, która zaczęła drgać w takt słów wypowiadanych, diabolicznym głosem przez telewizor. Nie pamiętam dokładnie co mówił, przypominam sobie tylko, że ostrzegł mnie, że nie chce mieć na sobie przedmiotów, które na nim stały.Mówił że są ciężke i niewygodne. Była to chyba doniczka i coś tam jeszcze. Potem nagle pojawił się zwykły program telewizyjny. Całe to zdarzenie wyparłem ze swej pamięci, lecz wiele lat póżniej mi się przypomniało. Mam trzy hipotezy. 1. Przysnąłem w trakcie programu i gadający telewizor przyśnił mi się (było to jednak bardzo realne doświadczenie) 2. Ktoś w telewizji zrobił sobie kawał. 3. Miałem do czynienia z wrażliwym telewizorem Czy ktoś miał podobne doświadczenie ze sprzetem rtv lub agd? PS. Ja miałem kiedys dziwna rzecz miałem wtedy jakies 4 lata i gdy popatrzyłem na głośnik to nagle ten głośnik zaczał wirować i po chwili zobaczyłem ze inaczej ta kolumna wyglada. Moim zdaniem moze to byc zwiazane z rozwojem i kształtowaniem sie muzgu i wyobrazni...

napewno byles pod wplywam broni HAARP <rotfl> :P

tja. ja se codziennnie gadam z mikrofalowka. zwierza mi sie jak jej bylo ciezko w pudełku jeszcze kilka lat temu jak sie z jej smiali bo miala za krutki kabel itp. doprawdy wzruszajace. porozumiewam sie z nia w sposob nastepujacy. 1) wkładam mokre mieso 2)ona je ogrzewa i po chwili zaczyna strzelac 3) odczytuje je jako sygnaly morsa. a tak na serio jesli nie klamiesz moze byles na haju czy cos albo zdawalo ci sie lub moze ufole daja jakies sygnaly....?

cze karol o ile to ty przyjdz do mnie za chwile mamy do pogadania wiesz powinneś wiedzieć o czym.masz przyjść.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZRESZTOM JAK CHCZESZ ALE MAM GRE WŁADCY PIERŚCIENI STRATEGIE!!!

Pilchu, aż mi się humor poprawił :-) Gosi chyba nie :-) Holot: był sobie kiedyś taki film, nie pamietam tytułu ale ogladałem go dość dawno, mniej więcej taka scena tam był jak w łaśnie telewizor mówi (coś jakby horror, strasznie porąbany, może ktoś pamięta tytuł ??); z dzieciństwa ten film pamiętam bardzo dobrze :-) [%sig%]

O! to coś było o nawiedzonym domie..gdzie w ppewnym momencie te dziecko ten telewizor wciaga..Brr.. masakryczne!a co do opowieści ..Hmm... może ktoś zna jakąś opowieść swojej babci lub prababci. Fajnie by było =D PoźDrawiam...

W moim telewizorze przerywaly sie programy aktualne i pokazywali jakies wstawki. Sam sie sciszal i podglasnial. A tak wogole, jak jest wylaczony, to strzela. Czasem bardzo glosno. Wielokrotnie sluchalam jakiegos dysku na komputerze i szly z niego piosenki, ktorych na dysku nie bylo. Czasem piosenek bylo na dysku 15, a dysk nadawal dalej przez pol dnia. Takie wlasnie sa mozliwosci dzisiejszej techniki, ktore czasami komus sie pokazuje. Podaje Wam link o nieswiadomym inwiligowaniu ludzi. http://ufoforum.w.interia.pl/tajne_programy/kontrola_umyslu.htm

Ja cie rozumiem, do mnie sie komputer odzywa :D

ja jak ogladalem kiedys tv to pojawialy sie dziwne okregi i jakies dziwne rzeczy a po chwili z srodka wyszla dziewczyna i skorze koloru zielonego i chciala mnie zabic <rotfl> :P kto ogladal ring ten pewnie tez to przezyl buehehe czyje sie jakis kontrolowany..... ;)) hehehe, pokoj :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.