| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Koniec świata... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
kto myśli rze 2012 bendze konies świata ??
|
|
Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!! |
|
Myślę, ŻE nie BĘDZIE to żaden KONIEC. Nic na to nie wskazuje.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
a tak fszendze piszom o kojncu świata
|
|
Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!! |
|
powiedzmy że 2012(gdzieś pod koniec grudnia) będzie początkiem lepszego jutra oczywiście jeśli po drodze nie natkniemy się na nowy porządek świata(NWO).
a tak ogólnie to powinno być spoko:)
|
|
|
gdzie? w super expresie nic nie pisali a to przecież poważne pismo. No i w telewizji też nic nie mówią. to musi być nieprawdą! przecież politycy by nas ostrzegli, oni są tacy mądrzy, że na pewno by wiedzieli.
|
|
|
cytat z wypowiedzi Leppera:
,,co wy mówicie dziwke można zgwałcić łehehehehełehehe''
tak możemy im ufać nawet oddam za nich życie
|
|
|
|||
|
troche inaczej leppr to powiedzial :)
ale mysle ze tresc przeslalnia jest zachowana :)
http://www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI
Kidys bylem najwiekszym fanatykiem koncu swiata w 2012 ale z czasem doszlem do wniosku ze skoczyc to sie moze czlowiek na tej planecie , swiat będzie sie kręcil dalej^^. Ten rok mial naprawde byc przelomowy jesli chodzi o przepowiedznie czy inne spekulacie . miala byc wielka powodz mieli nas kosmici odzwiedzic , mial tez meteor udezyc w nas , wsumie to do meteoru brakowalo bardzo niewiele!
Ale nic sie niewydazylo I niestety coraz bardziej uswiadamiam sobie zblizając sie do roku 2012 ze to kolejna sciema ...teraz w necie coraz wiecej stron podaje ze 2012 niebedzie katastrofa tylko Przemiana , wysza gestosc itp , asz boje sie myslec co bedą pisac za rok o 2012r...
|
|
Wina tuska |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |