| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| jakie zaklęcie ?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
Potrzebuję pomocy, czy ktos z was zna jakieś zaklęcie które pomoże mi zajść w ciążę. Leczę się od wielu lat, ale wierzę w magię, parapsychologię. Wróżę czasem z Tarota, ale chciałabym pomóc sobie w jakiś sposób. Bardzo prosze o podanie jakiś sposobów, amuletów, czy zaklęć, które pomogą zajść mi w ciążę, pomyślnie ją przejść i urodzić zdrowe dziecko.
Będę bardzo wdzięczna.
|
|
|
Bardzo Pani współczuję... ale nie powinna odwoływać się Pani do magii nawet w tak trudnej i ciężkiej sytuacji. Natomiast znam jedn bardzo pomocne zaklecie jeśli połączy się je z wiarą...
Napiszę je w całości:
Ojcze nasz, któryś jest w niebie, święć się Imię Twoje, przyjdź królestwo Twoje, bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi. Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj i oduść nam nasze winy jako i my odpuszczamy naszym winowajcom i nie wódź nas na pokuszenie ale nas zbaw ode złego.
Znam też kilka innych, ale znajdują się one w specjalncyh książeczkach i niema sensu ich tutaj pisać...
Z bardzo wielkimi wyrazami współczucia i zapewnieniem o tym że odmawiam zaklęcia z prośbą o powodzenie w Pani sprawie, bo to straszna tragedia.
|
|
|
TO naprawde bardzo powazna sprawa... może powinna pani nosić przy sobie jakieś amulety płodności... są takie... może powinnaś napisać i poprosić o pomoc WRÓŻKE z postu tutaj zamieszczonego.. a moze poprostu Bog jeszcze uznał że to nie ten czas.. Cierpliwośc popłaca.. Ale z całego serduszka współczuje...i życze powodzenia.. jest tyle matek ktore nie chca dzieci, a sa im darowane..dlaczego osoby ktore tego tak bardzo chcą nie mogą ich mieć...
|
|
|
Nie znam zadnego zaklecia. Sama nie mam dzieci. Po siedmiu latach udalo mi sie zajsc w upragniona ciaze, ktora poronilam. Juz nigdy pozniej w ciaze nie zaszlam. Dzisiaj wiem, ze jest bron HAARP, ktora moze do ciazy niedopuscic lub ja poronic. Ludzie nie chca w to wierzyc, ale taka jest prawda i rzeczywistosc dnia dzisiejszego. Ta bron dziala na ludziach w ramach "eksperymentow" od 1960 roku. Ta date znalazlam w dokumentach. Od 1998 roku bardzo rozszerzyla swoje dzialanie i caly czas "eksperymentuje" juz teraz na milionach ludzi. Nikt sie temu nie przeciwstawia, bo nikt nie wierzy w mozliwosci tej broni. Tak to trwa od dziesiatkow lat.
Jak chcesz wiecej wiadomosci o tej broni, to napisz alate do mnie na adres:
maryla@iinet.net.au
Powiem Ci tylko jeszcze, ze jak jestes objeta programem HAARP-a, to moze nic nie pomoc. Nie radze Ci nic robic na sile, bo znam przypadki, ze kobiety poddawaly sie invitro i nie dosyc, ze nie mialy w dalszym ciagu dzieci, to zostawaly kalekami z paralizem. Mysle, ze programem HAARP-a jest objetych wiele rdzennych Europejczykow. Chodzi o to zeby wlasnie oni sie nie rozmnazali. Szczegolnie tacy, ktorych na to stac zeby miec dzieci i pozniej mogliby je ksztalcic.
Przeciez juz widac, ze bialych w Europie zastepuja calymi milionami kolorowi.
Zycze Ci szczescia i spokoju.
|
|
|
Gosi, z całym szcunkiem - naet jeśli ten program istnieje skąd wiesz że Alate została nim objęta a nie po prostu jest niepłodna? wydaje mi się że przeceniasz swoją wiedzę jakkolwiek szanuję to w co wierzysz.
Pax :)
|
|
|
może nie ten mężczyzna?
tak tylko sobie pomyślałem
rzeczywiście -[bolesny problem]
może czeka na Ciebie jakieś już urodzone?może czeka i płacze ,kiedy po nie przyjdziesz?
Zamysły PANA są nieodgadnione
|
|
|
hehe pyranie do alate
Masz duzo pieniedzy?
to możesz sklonować, wystarczy ze pobiora twoje i jego DNA i cos moze z tego bedzie.
Ewentualnie hokus pokus :D, albo sie pomodlic to może to zmieni prawa fizyki i chemi (cud) i bedzie ok.
Ostatecznie radze poczekac no chyba ze masz 50/60lat to wtedy to rzeczywiscie nic z tego nie bedzie.
Pozdrawiam
|
|
|
jestem w 4 misiącu cizky
wiem ze nie moge urodzic tego dziecka pomuszcie mi co mam robic czy sa jakies domowe sposoby na poronienia
|
|
|
jestem w 4 misiącu cizky
wiem ze nie moge urodzic tego dziecka pomuszcie mi co mam robic czy sa jakies domowe sposoby na poronienia
|
|
|
Alate, jesli nie ma fizycznych przeciwskazań, sprawdź waszą biegunowość!
|
|
|
Renia 18 - to sie da załatwić. właściwie wystarczy zabić płód... to by potrwało pół godziny.
Alate - to da się też załatwić ale trudniej bo wymaga wciągnięcia kogoś (duszy wolnej) do płodu na siłe... a coś takiego może się skończyć chorobą dla dziecka albo innymi zaburzeniami... ogólnie takie wbijanie do płodu jest RYZYKOWNE, co nie znaczy że niemożliwe. myśle że mógł bym się tego podjąć razem z dobrym znajomym ale wcześniej trza by to bardzo dokładnie ustalić, wszystkie za i przeciw.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |