| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| poznam ładną i miłą fanke ufo (celem wymiany poglądów ;) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Kurcze, ja jestem ładną i miłą fanką ufo, ale z woj. Śląskiego :)
|
|
|
A ja poznam miłe zwierzątko(najlepiej stado krów) fascynujące się ufo, też ze śląskiego, oczywiście w celu zostawienia go jako przynęty na polu na ufoków :-).
|
|
|
Hmmm, może mogłabym Ci pomóc Capmanie :) Znam parę krów,moze nie stado ale przynajmniej te 5 się znajdzie, mogę Ci zaoferować także całkiem pokaźną ilość baranów a nawet łosi:) Wystarczy,że wejdziesz do mojego liceum :)
|
|
|
Dobre, ja u siebie też miałem takie różne rodzaje bydła, niestety w tym roku moje przewodnictwo nad stadem się skończyło :)
|
|
|
Hehe, napewno w życiu znajdziesz jeszcze nie jedną krowę i nie jedno średnio-inteligentne zwierzątko :) A jak Ci poszła maturka? ( jeśli zgadłam...)
|
|
|
Stado krów ? To chyba przyneta na chupacabry...? A może to kozy były....? ;-)))
|
|
|
Hehe,kozy tez są...W sumie to całe zoo w szkole mam, chociaż kilka sztuk jest całkiem ciekawych...może to są przynety...
|
|
|
Pytanie tylko, czy ci Obcy, co się mają na nie złapać, byliby w akceptowalnym przez Ziemian wydaniu... ;-))
|
|
|
Hahahaha ano właśnie, oto jest pytanie :) Może niektóre osobniki są akceptowalne...
|
|
|
Może są...to jest nawet bardzo prawdopodobne...patrząc się na twarz mojego nauczyciela wszystko wydaje się możliwe...zresztą nie tylko on jest podejrzany... ;)
|
|
|
Nie sądźmy po pozorach ! Zwykle po 12h dyżuru, czyli koło 8:00, jak spogladam w lustro, to też się zastanawiam, czy przypadkiem moich rodziców ktoś nie porwał...
|
|
|
Jasne, ważne, żeby był autentyczny, miał aktualną legitymację Obcego i ziemską wizę w paszporcie...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |