| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| witam:) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
|
chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??
|
|
|
wszystko możliwe jest :-)
ślady potrafią znikome zostać po kilku latach
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
zalezy od elastycznosci skory:)Mnie tam takie znikome nie zostaly,ale mozna zaakceptowac siebie :)
|
|
|
moze i daje do myslenia, nie jest latwo cos wymazac z dnia na dzien, nie rozumiem tego zachowania, a byly plany wyjazdu do polski na swieta itd.., a teraz dla mnie wszystko leglo w gruzach, nic mi sie nie udaje, mam wszystkiego dosc
|
|
|
latwo komus z zewnatrz ocenic sytuacje ale trzeba sie znalezc w takiej sytuacji to wtedy sie zrozumie
|
|
|
stella ,nie przejmuj sie ,ja obecnie jestem tez na etapie (facet to swina).Prosze kochanych kolgow z forum nie brac sobie do serduszka,bo ja mam konkretna osobe na mysli;)
|
|
|
Jeśli los Twój zbyt gwałtownie prowadzi Cię przez życie, to wiedz, że to Ty sam obrałeś taką drogę. Ale pamiętaj także, że zawsze masz szansę, aby swoje życie samemu zmieniać. Zacznij więc działać w tym kierunku, bo lepiej jest coś zmienić niż cierpieć.
|
|
|
|||
|
Każdy ma prawo i obowiązek wobec samego siebie samodzielnie podejmować decyzje z wiarą, że umie to robić, że będzie dobrze, nawet gdy innym nie podoba się dany sposób życia. Musisz poczuć się jak kierowca, prowadzący swoje istnienie.:))
|
|
|
Podejmowanie decyzji ma za zadanie zafrapować człowieka, by mógł samodzielnie przekonać się, jak być powinno. Decyzja ma to do siebie, że składa się z kilku wibracji. Twoim zadaniem jest wyczuć, która z nich pasuje do Ciebie.
|
|
|
Wielkim człowiekim jest ten, kto może nawet nie rozumie samego siebie, ale stara się przynajmniej zrozumieć innych ludzi. Bardzo cenne jest poszanowanie wartości odmiennych od naszych własnych, bo mimo tej odmienności żyjemy tu razem.
|
|
|
szkoda pisać
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Zbysiu,mialam sie rozpisac ,ale nawet mi sie nie chce,stek bzdur tutaj napisales i tyle;)Pozdrawiam...
|
|
|
dzieki Emocja za pocieszenie, ale i tak czuje sie podle, nic jakos dam rade. a ty kolego zbysiu piszesz jakies farmazony, mu kobiety jestesmy wrazliwe, a wy umiecie nas bezbronne wykorzystac, a potem czesc mala, nie??pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |