Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gdzie jest Romek????
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Czy ktos w koncu mi odpowie?:)))))

niewiem-słowo daje :-)))

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Zbyszku-Ty tutaj jestes chyba zbyt krotko bys wiedzial:P:))) Pewnie nawet nie wiesz o kogo pytam buuuuuuuu:((((

To już chyba tylko Romek może wiedzieć :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

ja chce tez wiedziec:))) tak serio,nikt nic nie wie? od maja nie mam zadnych wiesci i conajmniej jestem juz zaniepokojona:(

Tak myślałem, że wyprawy do Puszczy Amazońskiej są raczej niebezpieczne. Z drugiej strony Romek już nieraz nie odzywał się po kilka miesięcy.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tak.to faktycznie zastanawiające.lubie niesamowicie tu zaglądać i myśle że wszyscy tak raczej mają. a tak szczeże jeśli faktycznie tam jest to mu zazdroszcze troszke kiedyś przeczytałem kilka tysięcy książek o tematyce przygodowej juliusz verne alfred szklarski i właśnie najwięcej o tematyce indian niezapomne jak zawiodłem się na ekranizacji ostatni mohikanin książka super film jakby o kimś zupełnie innym może troszke dlatego że książka to klimat wyobrazni film tylko obrazy ruchome

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

kiedys milczal miesiac ,ale tym razem to juz 4 ,wiec troche mnie to niepokoi. Dareczku nie kracz:P:)))Mam nadzieje ,ze niebawem sie pokaze. Myslalam ,ze chociaz Ty masz jakies informacje.

Mimo, że wiem sporo, to wszechwiedzący jeszcze nie jestem, ale dążę do tego, mając jednocześnie nadzieję, że nigdy do tego nie dojdę :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

he he dobre....

emocjo ostatni kontakt z romkiem ja przynajmniej miałam pod koniec maja napewno sie objawi i teoria wendola może sie okazac racją:) albo druga w ld trafił na urzeczywistniony(czy jakoś tam) sektor warjantów i tam został;) mało prawdopodobne, ale jakies załozenie jest;) a ty też swoją drogą coś rzadko sie pojawiasz i jakiś tydz temu zastanawiałam sie co z tobą:)

Motylku kochany:)ja tez wlasnie w maju ostatni raz z nim pisalam...Oj,niech on wroci ,to dostanie po zadzie;-)Milo mi ze pamietasz o mnie,czasem tutaj zerkam i obserwuje Was;-)Calkowice pochlonela mnie sciezka mojego rozwoju ,dlatego skupiam sie ciagle na "edukacji" he he jak to fajnie brzmi:))))Rozwijam swoje ukryte zdonosci,pomagam innym ,dlatego nie mam duzo czasu dla siebie.Poza tym jak sama wiesz ,dzieci ,dom wiec "norma" czysta wariacja;-)Pozdrawiam Cie serdecznie!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.