| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zjawiska paranormalne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Fajna ta stronka!! Zawsze interesowały mnie zajwiska paranormalne no i nie ukrywamy ze tez przerazaly niektore!! W wiekszosc przyznam szczerze wierze! Jestem pewna, ze istnieją inne cywilizacje! Jest przeciez tyle galaktyk, wierze w istnienie duchów itp. Moglabym o tym czytac, oglądac programy a i tak pewnie nigdy nie znajde odpowiedzi an mnostwo pytan, szkoda! :P A co wy sądzicie o tego typu zjawiskach? Wierzycie w nie, czy uwazacie ze to bujda?? Piszcie, bo jestem bardzo ciekawa Waszych opinii na ten temat! Pozdrawiam
|
|
|
No cóż, jeżeli chodzi o mnie, istną Afrodytę(!:)))), która kocha wszystkich chłopców (!:)))), nie żartuję. We mnie zjawiska paranormalne zawsze wzbudzały zainteresowanie. Mało tego, zawszę, jak myślę o UFo, czy duchach, czuję takie podniecenie. Fajnie.
|
|
|
< to sie nazywa zboczenie, jak cie zamiast chlopcow zjawiska podniecaja> Rai, ciekawe ile czasu zajmie ci dowiedzenie sie o wiekszosci zjawisk paranormalnych:)
|
|
|
Ha Ha ha. Ale jesteś śmieszny. Nie rozumiesz naukowych słów, podniecają tzn. ekscytują. Weź odczep się, bo ja mogę miec kazdego, kto mi sie podoba. nie ma takiego chlopaka z mojej klasy, z ktorym bym nie chodzila, wiec odczep sie, bo to "uwłacza moje czci"
|
|
|
noo...tak. I co z tego że miałaś tylu chłopaków..to tylko żle o tobie świadczy. Dobrze wiem co chciałaś napisać, tylko śmiesznie to zabrzmiało... I wez nie czepiaj sie mojej wiedzy i inteligencji:>
|
|
|
A widzisz JA odebrał to w ten sam sposób... I przypominam ze to jest forum o zjawiskach PARANORMALNYCh, a nie o tym kto, z kim, gdzie, i kiedy.
|
|
|
hehe ja tam zartuje, ja wole miec laske na stale a nie jakas k@#$e co zmienia facetow co tydzien :P pozatym to off topic :D znacie jakies fajne stronki dot. zjawis paranormalnych?
|
|
|
--ciach--I przypominam ze to jest forum o zjawiskach PARANORMALNYCh, a nie o tym kto, z kim, gdzie, i kiedy.--ciach--
hie hie nio chyba ze paranormalnie to robili ;)
[%sig%]
|
|
|
Nie no ludzie!!:) Cieszę się, że jesteście stali w uczuciach i jeteście inteligentni, w co nie śmiem wątpić.Nie chciałam wcale napisać o tym, że jestem przewrotna, ale Master16 mnie sprowokował. Ale spoko i tak mam schrzaniony wizerunek nimfomanki i się nie martwię. Chodziło mi ogólnie, że zjawiska paranormalne są tak niezwykłe, że wzbudzają pozytywne emocje we mnie.
A co do paranormalnego seksu nie wiem, czy coś takiego istnieje, chyba, że z ufoludkiem. W sumie miłość jest paranormalna i tyle.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |